Alparslaninannesii Bilmediğim icin yazıyorum ilk hamileligim ve kusmalarim başladı tuvaletten baska nereye kusabilir ki insan degil mi ama bazıları da günah diyor sizler ne diyorsunuz
Deletedmom83940 Alparslaninannesii valla bende tuvalete çıkarıyorum öbür türlü lavabonun tıkanması da var ayrıca lavabodan koku kolay gitmiyor
Bora5832 Alparslaninannesii neyi öne sürerek günah diyorlar acaba çok merak ettim.Başka nereye kusulabilir ki?
Alparslaninannesii Derinsu2019 bende merak ettim bazıları daha dışkı olmadi o yüzden günah diyor ama kusacak baska neresi var mutfaga kusacak halimiz yok demi
Alparslaninannesii Deletedmom83940 ayn öyle mutfağa kusacak halimiz yok sonuçta bende mantıklı bulmuyorum
Alparslaninannesii Bora5832 daha dışkı olmamis o yüzden günah diyorlar ama mutfaga kusacak halimiz yok sanirim
Deletedmom83940 Alparslaninannesii o an bi an önce çıkarıp rahatlama derdinde olduğum için günahını sevabını düşünmedim hiç 😂
HanifeAhmet Alparslaninannesii valla klozetin başında nöbet tutuyorum resmen ilk defa duydun böyle bir şeyi başka nereye kusabilirizki 🤷 poşete kusup çöp konteynırına mı gidelim gece gündüz aklıma başka seçenek gelmedi 😂 su içsem kusanlardanım 😔
Alparslaninannesii HanifeAhmet cok geçmiş olsun cnm inşallah saglikla gelir bebis demi kusacak baska alan yok😁
zeylifestyles Tuvalet mübarek bir yer mi ki günah olsun? Tuvaletimizi yapıyoruz da niye kusmuyoruz? Saçma salak söylenen laflara kulak asmayın vaktinize yazık.
Alparslaninannesii zeylifestyles yani bende öyle düşünüyorum sey diyorlar dışkı olmadığı icin günah deniyir bilmiyorum buraya sormak istedim
Minnosunannesiii Alparslaninannesii lütfen ogünah diyenlere bütün giderlerin aynı yerde buluştuğunu söylermisiniz 🤣
2_kezannelik Alparslaninannesii canım bugün bende bu soruyu googleye sordum aradığım cevabı pek bulamadım kimisi batıl inan falan demiş bilemedim valla ama nereye kusabuliriz ki baska