scl Banada baya uğraştı görmek için ilk önce göstermiyo dedi sonra tekrar baktı erkeğe benziyo dedi 12+1 haftalıkken gitmiştik. 🤗 Bi sonraki kontrolü iple çekiyorum inşallah netleşir 🙏🏻
YazCilegi Ayseayaz 13.haftamızda kıza benzetti ancak her doktor gibi 16.haftada net olarak söylerim dedi ☺ 15.haftamıZdayız sabırsızlanıyoruz 🌸
Caglayener Ayseayaz amin canım sağlıklı olsun önce ama inşallah dilediğin olur Allah gönlüne göre versin 🙏🏻
kosehande smetubuku Merhaba bi konuda yardımını alabilirmyim elimde bi ultrason var bana kız diyorlar hep sende kız annesi olucakmssn sag saglm kucagna alırsın bi bakarmsn kıza benziyormu🙈
Edatalha Ayseayaz benimde bi oğlum var dün öğrendim ikinci bi oğlum daha oluyor kendimi kıza o kadar kaptırmıştım ki 😀😀
Mehtapsafak 16+5 bugün doktor çok çok yüksek ihtimal kız dedi hemen elini koydu 1 ay sonra renkli de tak netledir
Homozigotmutant Ayseayaz ben perinatolğa gidiyorum 13 haftada kesin kız olduğunu söyledi doktorumuz tek isteğim sağlık sıhhatle yavruma kavuşmak 2 kaybım var önceden 😊🙏🙏
Busrabnrby Filiz16 ben 17 haftaligim.devlette ayrintilya kadar solemiyolatlr bende ozele gittim.bebegimin ters oldugunu goremedihini soledi yuzde 90 kiza benziyor dedi ama alisberis felan yapma sakin dedi