Ayseayaz Merhaba haziran annisleri 🙋cinsiyet gösterdi mi bebisler bugün gittim göstermedi maalesef 😕 öğrenen var mi ?
YazCilegi Ayseayaz 13.haftamızda kıza benzetti ancak her doktor gibi 16.haftada net olarak söylerim dedi ☺ 15.haftamıZdayız sabırsızlanıyoruz 🌸
Sinemtarak Merhaba Canım 🤗 biz 15 haftalıkken öğrendik oğlumuz olacağını. Doktor çok emin konuştu hatta biz bile gördük oğlumuzun pipisini ☺ 17 haftalığız şuan ☺ Sabret biraz öğrenirsin elbet ☺
Ayseayaz Caglayener yaa neguzel cabuk göstermiş👍 Allah saglikla kucağımıza almayi nasip etsin darısı başıma bi oğlum var kız oldu çok istiyoruz🙏 Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat eylesin 🙏
Ayseayaz Haziran erkek ayı desenize 😀 gerçi erkek olsaydı söylerdi doktor, bide geç gösterirse kız falan diyorlar😌 bidahaki kontrolumuz 2 hafta sonra beklcez artik 😕
Caglayener Ayseayaz amin canım sağlıklı olsun önce ama inşallah dilediğin olur Allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Edatalha Ayseayaz benimde bi oğlum var dün öğrendim ikinci bi oğlum daha oluyor kendimi kıza o kadar kaptırmıştım ki 😀😀
Mervisaktas Kızlar benim oğlan 🙏🏻😋 Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin eliayagı düz sağlıklı sihatlı insallah ❤🙏🏻
2melek Bizede göstermedi kıza benzetiyorum dedi sadece ama kesin konuşmadı artık kesin öğrenmek istiyorum😍
Ayseayaz 2melek bende çok istiyorum 12 haftalıkken ikili taramada doktor baya uğraştı göstermedi bugün 14 haftalık olduk gittim yine göstermedi bakalım ne zaman belli olucak 😊
kosehande smetubuku Merhaba bi konuda yardımını alabilirmyim elimde bi ultrason var bana kız diyorlar hep sende kız annesi olucakmssn sag saglm kucagna alırsın bi bakarmsn kıza benziyormu🙈