pusatmom35 FeriDee güvenmediğim bir hastaneydi zaten niye orada doğurdum bende bilmiyorum. Iğdır devlet hastanesi berbat bir yer zaten
Ksks07 pusatmom35 bu doktor ihmali değil bildiğiniz doktor körlüğü. Allah böyle insandan korusun herkesi
pusatmom35 Temmuzannesii28 emin olamamıştım . Kimseyi zan altında bırakmak istemedim ama buradaki yorumlar beni aydınlattı kesinlikle şikayette bulunucam. Yaşattıkları şey unutulacak gibi değil
Temmuzannesii28 pusatmom35 kesinlikle peşini bırakmayın kıvırmış resmen bunu çıkartsaydık kanama olurdu falan diye, madem öyle sonradan niye operasyona aldılar seni ? Bi işi düzgün yapamıyorlar sonra da kılıf uydurmaya çalışıyor karaktersizler insanın yaptığı işe saygısı olur
pusatmom35 Temmuzannesii28 kesinlikle öyle. Sonradan iki kez kürtaj oldum birsürü kan gitmiştir. Allah’ım kimseye yaşatmasın ne diyim
pusatmom35 benmuge özeldeki doktorun tek yanlışı 2 haftaya ölürsün diye beni korkutmak onun haricinde doktorun hic bir suçu yok. Devlet hastanesi kendi ayıbını örtmek için o doktoru karaladı. Şikayette bulunucam buradaki yorumlar beni aydınlattı teşekkür ederim
benmuge pusatmom35 kadın doğum doktorları zaten kadınları korkutmak için okumuş ah 9 ay ne çektim korka korka
Temmuzannesii28 pusatmom35 amin inşallah çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bi şey yaşamazsınız 🤲🏻
Zeynepp08 pusatmom35 kesinlikle hakkını savun doktor ihmali var açık net ortada bütün evraklarını iste başhekime çık durumu anlat şikayette bulun sağlık bakanlığına da yaz insan hayatı bu kadar ucuz olamaz psikolojik durumun da önemli yazık bebeğinden de ayrı kaldın ilk günlerden kesinlikle hakkını ara savun eşine de söyle
pusatmom35 Zeynepp08 evrak falan hiç birsey vermediler. Hastaneden istesek verirler mi ? Sikayette bulunucam kesinlikle. Psikolojik olarak çok çöktüm ama bebeğimden ayrı kalmadım bebeğimi de hastaneye istedim iki kez kürtaj oldum çıktım yine emzirdim çocuğumu. Allah bidaha yaşatmasın
Askiletotomsu pusatmom35 vermek zorundalar Sağlık bakanligi sabime bildirebilirsin Cimer den de yaz evrakını vermezlerse
Zeynepp08 pusatmom35 amin canım amin iste tabi ki evrakları bana nasıl işlem yaptınız bilmek istiyorım diye biraz ısrar et ama kesinlikle şikayette bulun
Hapyymami55 pusatmom35 doktor ihmailii doktora kendimizi emanet edemiceksek kime. Edicez Allah aşkına bu devirde doktorun bile hatası olurken bız kime guvenicez daha 😏
pusatmom35 Hapyymami55 doktor diye dediklerine inanıp guveniyoruz yaptıkları hatayi da kabul etmeyip üstünü kapatiyorlar ne diyim
Askiletotomsu pusatmom35 umrunda olsun olmasın Birilerine biseylerin bedelini odetmelisin Canın değersiz mi senin ki para önemli olmasın, şu durumda çokta önemli Yarın ciddi bir ameliyat geçirmen gerekse bu adamlar yüzünden… O parayla olacaksın ameliyatı da
2tospikannesii pusatmom35 gezginanne cok üzdü beni yaşadıkların seninle konuşmuştuk bir iki kez daha dün aklıma geldi napti acaba diye bu yaşadıkların cok zor cok acılı lohusa halinle neler çekmişsin canim benim cok gecmis olsun tekrar olmasın inşallah 😌😌😌
pusatmom35 2tospikannesii Çok sağol Allah razı olsun. Evet hatırlıyorum konuşmuştuk seninle. Ne yaşadım bende bilmiyorum inan herşey bi anda oldu. 10 gün sonunda normal dikislerimi kontrol edicekler biticek derken bunları yasadim
Askiletotomsu pusatmom35 bu işin peşini asla bırakma Sen yoruluyorsan bilgilerini ver ben yazayım edeyim cimer e sabim e Bilgi evrak danışmadan vermezlerse başhekimliğe çık Başhekimlik vermezse direkt şikayet…hatta polisle tekrar gidersin başhekimliğe Sorguya gotururler
pusatmom35 Askiletotomsu sağol Allah razı olsun düşünmen yeter. Buradaki yorumlar beni aydinlatti sikayette bulunucam Eşim zaten askeri personel evrakları öyle yada böyle kesin alır vermezlerse
2tospikannesii pusatmom35 geçti gitti cok şükür canim öyle düşün Rabbim bebisine saglik versin insallah