pusatmom35 Öncelikle kimseyi korkutmak istemem. Benim ilk doğumum bende bunları yaşamak istemezdim. 29 nisanda nişanım geldi ve devlete gittim 1 gün önce de devlette bir doktor a kontrole gitmiştim 39+4 haftaydim çatın dar normal denemek istersen deneriz 3 Mayıs’ta hazır olarak gel sezeryan yada normal dogurtalim seni dedi. 29 nisan da Nişan gelince gittim nst de sancı çıkınca yatışım yapıldı suni sancı bağladılar. 5 dakika geçmeden bebeğimin kalp atışları düştü ve acil sezeryan a alındım. Acil alındığım için mi iğneyi doğru yere vurmadiklari icin mi bilmiyorum ama tüm acıyı iliklerime kadar hissettim. Spinal sezeryan oldum bu arada. Ben bağırırken o esnada hasta tam uyuşmamış diye konusuyorlardi aralarinda. Her neyse buraları çok anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum. 10 gun sonra doktor kontrolüne özel e gittim devlette sıra bulamadığım için ultrasonda bir cisim görüyorum bu bez olabilir acil kürtaja alalim yoksa iki haftaya ölürsün dedi bana doktor. Bunu duyunca koşa koşa devlete gittim acilden giriş yaptık eşimle. Beni bir odaya aldılar durumu anlattım çatala çık dedi doktor çıktım başladılar kürtaja . Ama benim hiçbir şeyden kesinlikle haberim yok ben sanıyorum ki alttan kontrol edicek ve kalkicam oradan. Eşim kapıda ne olduğunu anlayamamis içeriye bi anda hemşireler toplandı. Burdaki acıyı da unutamiyicam kesinlikle . Parçalar çıktı uzun uzun bebeğin eşi dediler ultrasonda hala parça gözüküyordu yatış verdiler yarin ultrason çekilecek dediler. Sabah beni sezeryan yapan doktor geldi ultrasonla bakti ve o parça hala oradaydi. Hazırlan ameliyathaneye alicam bu sefer uyutucam dünki yaşadıklarını yaşama diye dedi. Ağlaya ağlaya ameliyata alındım. Parçayı almışlar bıldırcın yumurtasından biraz daha büyük bir parça. Eşime ameliyat çıkışında parçayı göstermiş ve bebeğin eşinin rahim duvarıma yapışık olduğunu eğer onu ordan çıkarırsa çok kanamam olacağını bu yüzden çıkarmadığıni söylemiş. Ama sezeryan dan sonra bize hiç böyle birşey anlatmadi hersey iyi geçti demişti. Arkadaşlar şimdi soruyorum size bu doktor ihmali değil mi ? Aynı durumu yaşayan var mi Allah aşkına. Biraz uzun oldu kusura bakmayın inşallah kendimi anlatabilmisimdir.
Temmuzannesii28 pusatmom35 kesinlikle doktor ihmali var cimere ve hastane başhekimliğine şikayette bulunun
Askiletotomsu pusatmom35 doktor ihmali Bu yaşanan şey sonucu yüklü miktarda tazminat alırsınız Manevi olarakta ayrı bı tazminat ödenecek
Askiletotomsu pusatmom35 ayrıca sizde izmirdensiniz sanırım Hangi hastaneyse gitmemek lazım bizde mi ogrensek
hatice3553 pusatmom35 koca eş nasıl içerde kalır ya e madem tekrar parça aldılar eşi neden almadılar hangi hastane acaba bilelim bizde
pusatmom35 Temmuzannesii28 kendilerini öyle suçsuz gösterdiler ki bir ihmal var mi yok mu ikilemde kaldık. Hatta kendi ayıplarını örtmek için özeldeki doktor a nasıl bez kalmış diyebilirler üzerimize suç atarlar diye hastaneyi arayıp şikayette bulunacaklarini söylediler
pusatmom35 Askiletotomsu inan maddi tazminat umrumda bile değil ama manevi olarak gerçekten çökmüş durumdayım . Birdaha doğum yapmaktan korkuyorum artık aynı şeyleri yaşarım diye
SutlacimiYedimmiBen Çok geçmiş olsun peki nolucak şuan allh korusun rahimin alınması bile var işin ucunda napicak doktorlar
pusatmom35 SutlacimiYedimmiBen kürtajdan 10 gun sonra bir daha kontrol e gittim bir sıkıntı yok dediler. İnşallah yoktur
pusatmom35 Askiletotomsu izmirliyim ama şuan izmir de yasamiyorum. Iğdır devlet hastanesi. Berbat bir hastane zaten niye gittim bilinmez
Temmuzannesii28 pusatmom35 ben hemşireyim canım bu işin içinde olduğum için çok rahatlıkla söylüyorum sana ihmal, kendilerini haklı çıkartmak için binbir bahane sunarlar sana ama fark edilmesi lazımdı onlar kendilerinden eminse sen şikayetini yap bilirkişi çözer zaten işi, ben senin yerinde olsam asla bu işin peşini bırakmam
benmuge pusatmom35 özeldeki doktor eşinin çıkarılacağını düşünerek bez kaldı demiştir sonuçta o da siyah beyaz bişey görüyor. Röntgen değil ki bu tamamen ne olduğu görünsün. Rutin sezaryan kontrolüne gittiğimizde 10 gün sonra parça var mımdiye bakıyorlar zaten. Tamam parça da unutulmuş olsun ama doktor orda çok kanama olur ondan almadık demekle kıvırmış yani. Cimere şikayet edin. Olmazsa dava açın ama sakın görsel ve işitsel kayda almayın hiç birşeyi suç işlemiş olursunuz. Ardını bırakmayın. Çok üzüldüm . Çatala çıkmak dahi ne zor geliyor bizlere
2tospikannesii pusatmom35 gezginanne cok üzdü beni yaşadıkların seninle konuşmuştuk bir iki kez daha dün aklıma geldi napti acaba diye bu yaşadıkların cok zor cok acılı lohusa halinle neler çekmişsin canim benim cok gecmis olsun tekrar olmasın inşallah 😌😌😌
pusatmom35 hatice3553 o kadar acı çektim ki devam edemediler ilk kürtaj da. Çünkü beni orda da uyusturmadilar en son hasta bayiliyor dediler duydum o esnada bacağımdan iğne vurdular ve serum takıldı koluma. O parçayı da diğer günü beni uyutarak aldılar
Askiletotomsu pusatmom35 umrunda olsun olmasın Birilerine biseylerin bedelini odetmelisin Canın değersiz mi senin ki para önemli olmasın, şu durumda çokta önemli Yarın ciddi bir ameliyat geçirmen gerekse bu adamlar yüzünden… O parayla olacaksın ameliyatı da
Merrygirl pusatmom35 kesinlikle ikinci operasyonun evraklarını toparla ve git bir avukat ile dava aç maddi manevi tazminat hakkını bırakma kesinlikle doktor ihmali
FeriDee pusatmom35 devlet hastanesine güvenemeyeceksek hangi hastaneye güvenecez Allahım ya. Hakkınızı arayın ihmal etmeyin bence. Ayrıca hangi hastane olduğunu da paylaşır mısınız
pusatmom35 FeriDee güvenmediğim bir hastaneydi zaten niye orada doğurdum bende bilmiyorum. Iğdır devlet hastanesi berbat bir yer zaten
Askiletotomsu pusatmom35 bu işin peşini asla bırakma Sen yoruluyorsan bilgilerini ver ben yazayım edeyim cimer e sabim e Bilgi evrak danışmadan vermezlerse başhekimliğe çık Başhekimlik vermezse direkt şikayet…hatta polisle tekrar gidersin başhekimliğe Sorguya gotururler
pusatmom35 Temmuzannesii28 emin olamamıştım . Kimseyi zan altında bırakmak istemedim ama buradaki yorumlar beni aydınlattı kesinlikle şikayette bulunucam. Yaşattıkları şey unutulacak gibi değil
pusatmom35 benmuge özeldeki doktorun tek yanlışı 2 haftaya ölürsün diye beni korkutmak onun haricinde doktorun hic bir suçu yok. Devlet hastanesi kendi ayıbını örtmek için o doktoru karaladı. Şikayette bulunucam buradaki yorumlar beni aydınlattı teşekkür ederim