dml33 Melekk-911 sizdedemi varms o uyumsuzluk bnmde ilk kızda vardı 17 yükselmişti 3. Gun kuveze girmişti ama 2. Gun sararmıştı zaten doktorda uyumsuzluk var aranızda ondan dedi
Melekk-911 dml33 bizde ben 0 pozitif Bebek a pozitif böylede uyuşmazlık oluyormuş. Ertesi sabahi sararmisti 16ya çıkmış sarılık. Şimdide uyuyacam diye bir hal oluyor. Uykuda emmiyor sağıp vermekten yoruldum bende 😫
Sineeeeee Bir hafta önce kardeşim anneler gününde anne oldu.🥰Özel hastanede dogum yaptı.Doktorun kendisi mama yazıp bizim almamızı istedi.Zaten onlar ne zaman,nasıl ve ne kadar gram verilecek hepsini anlatıyorlar.🙏🌸
dml33 Melekk-911 bizde oleydk bn 0 kızım a doktor gelmişti süt yoksa mama ver dedi bn çıkınca hastanedn agrim olunca kaynanam dinlen bn veririm mama dedi vermemiş gece pek sabahına sarardi hemen yatis verdiler 2 gün sarılıktan yatmisti çok zor uyaniyodu hemşireler bilr zorlaniodu sağ ver mama yap çok yormustu beni ve memeyi hiç tutmadi hep mama içti sonra inş biran önce alışır emmeye uyanma isini hallede
Ozlem2206 pelin47 ben götürmüştüm yanımda sütüm gelmeyebilir diye ama bebeğim emer emmez geldi ve az falan da değildi ona rağmen hemşireler emzirdikten sonra doyduğunu anlamak için mamada vermemi istediler hem sarılık riski olmasın diye ama çocuğum çok kustu hep bütün mamayı kusuyordu eve gelince bıraktım rahatladı yavrum birde ilk çocuk olunca körü körüne ne derse yapıyosun telaştan her ihtimale karşı götürün ama sütünüz gelirse sık sık emzirin mama vermeyin en sağlıklısı bu çünkü minicik mideleri farklı bir madde girdiği için kabul etmekte zorlanıyor