Bayancorek Semraaaaaa benim kuzenimde doğuma gitti inanmadılar, hiç karnı yoktu dümdüzdü iç karnı geniş bizim ailenin, benimde öyle olur inşallah ya çıkmasın hemen rahatsız olurum ben. 🙏🏼😂
acemianneee_31 Semraaaaaa canım 28 haftalığım beni gören 3 aylık sanıyor o zamanlar hiç yoktu nerdeyse takma kafana iç karnın geniş seninde
Doga12345 İlk gebeligimde karnın hiç yoktu safece hafif bir göbek ile dogum yaptım ama şu an 8+5 günlük hamileyim ve göbegim çıkmaya başladı şaşkınım 😂
gozdeyagci Semraaaaaa benim erken mi çıkmaya başladı. Öne doğru çıktı. Hatta elbisemden bile belli oluyor. Kız arkadaşlsrımla baktık, yemek göbeği de değil 😀
Cennet-Kokulum Semraaaaaa Bende 16 haftalık oldum bugün ama kendi göbeğim vardı şuan çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum ama sanki çıktı biraz ya 😂😂😍
aleyulutas Semraaaaaa şuan 29+4 haftalığım karnım minicik 😅 ama böyle olması daha iyi sanırım bel ağrısı sorunum çok olmuyor
cileklicookie Semraaaaaa ilk gebeligimde net 6. Ayda çıkmıştı dar giyininxe epey belli olurdu ic karnin genjs dedi tum doktorlar Suan 2. Hamileligim 18 haftalik hamileyim epey karnim cikti hani ic karnim genisti 😅😅
Semraaaaaa Sağlıklı olsunlar da bebeklerimiz önemli olan ooo … işte insan edise ediyor acaba çokmu küçük büyümedimi deye düşünceler 🥲🥲🥲🥲