Deletedmom7373700 Semraaaaaa iç karnımız geniştir ☺️ 13. Haftalık olacak benimde dümdüz karnım daha çıkmadı hiç. Yemek yiyince çıkıyor 😂 16. Haftadan sonra çıkmaya başlar yavaş yavaş
Bayancorek Semraaaaaa genelde 20. haftadan sonra çıkmaya başlıyor. 24 üz yavaş yavaş başladı anca. 🌸😊
Semraaaaaa Ben çok zayıfım 🥺hiç de kilo ala bilmiyorum. Yakınlarda görünce hep söylüyor karının nerde senin sanki hamile diyilsin
Deletedmom7373700 Semraaaaaa Sıkma canını erkenden büyüse de zorlanırdık. Bana da her gören bence hamile değilsin diyo kilo falan da almadım diye 😂
Bayancorek Semraaaaaa benim kuzenimde doğuma gitti inanmadılar, hiç karnı yoktu dümdüzdü iç karnı geniş bizim ailenin, benimde öyle olur inşallah ya çıkmasın hemen rahatsız olurum ben. 🙏🏼😂
Mutluhatun Semraaaaaa onu bilmiyorum ilk gebeliğim oğlum oluyor 34 ün içindeyim 30 a kadar hiç farkedilmedi kıyafet ihtiyacım bile olmadı😂
Semraaaaaa Mutluhatun yaaa 🤗🤗🤗o zaman bünyeye göre değişiyor 19 haftalık cinsiyet erkek karnı 7 aylık gibi maşallah arkadaşım
Kaahvelii Semraaaaaa 14.haftamdayım alt karnım top gibi doldu birazda göbeğim vardı midemle bütünleşti akşamları 6 aylık hamileyim sabahları 3 aylık hamileyim😄 Belime karnıma değen herşey beni sıkıyor dışarda giymek için hamile taytı aldım çok şükür bi onla rahatım 😁
Pineapplee Semraaaaaa bende çok zayıfım benimkide çıkmadı 😂 20 haftalık oldu fazla su içmiş kadar minicik bir göbeğim var şuan 😂