2koftemom Eslem_1 nasılsın yani dikişlerle hayatmi uyusma geçtiğinde evet acı hissediyorsun ama dayanilmaicak bise değil otururkende hissediyorsun ama nasıl.diyim aman aman değil yatıran dinlenince bisy hisetmiyosun
Denzk Esranur_uzkan Ay bunun neresi pozitif ya bir sürü dikiş atılmış bende aşırı pozitif deyince hiç dikişsiz diye düşünmüştüm
Esranur_uzkan Denzk sonuç olarak dünyaya can parçanı getiriyorsun dikiş atılmış çokmu gelip geçici bişey çocuğun doğuyo bundan daha pozitif bişey var mi?????🙄
Annekuzusu_Ayaz Esranur_uzkan bende çok korkuyorum canım ya perşembeye kadar sancım gelmezse suni sancıyla alacak napacam bilmiyorum pskolojikmen çok kötüyüm canımda çok tatlıdır
Esranur_uzkan Annekuzusu_Ayaz Allahım hayırlı bi kapı açsın sana inşallah canım benim kafana takma o kadar bebek te etkileniyo o ne zaman isterse o zaman geliyo hiç ummadığın bir anda🥰🥰😂
Denzk Esranur_uzkan o zaman her doğum pozitif kusura bakmayın ben doğumdan biraz korkuyorum siz pozitif deyince dikişsiz hemen çıktı falan diye bekledim 🙈