Handeckt _emymom_ yaa doğum beni oldum olası korkuturdu hep ezelinden beri ama normal doğum istiyorum şuan ve bu yazı o korkunç hikayelerden sonra Bi rahatlattı en azından ☺️rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻
Ozlmsbr Maşallah size ve bebeğinize 🤗🤗👏🏻Bizde bugün 39+4deyiz heyecanla doğumu bekliyoruz ama bi türlü gelmiyomuş gibi geliyor ,zaman hiç geçmiyor ,bi de ya olmazsa günü geçerse korkusu var inşallah sizinki gibi kolay bir doğum olur😃👍🏻👍🏻
MerveTuranTzn _emymom_ canım benım hayırlı olsun ne mutlu sana darısı başımıza inşAllah.. Bnde Meryem suresı bolca okuyorum ama kafam cok dolu dogumla ilgili bizede dua et hayırlı olsn tekrar
Sibelsamet _emymom_ ahahah sizi tanımadan çok sevdim 😄 enerjiniz muhteşem. Doğumuma az kaldı bu dediklerinizi ekran görüntüsü alıp okuyacam sancım başladığında. Öpüyorum 😘😘 şu forumda ilk kez birine öpücük gönderdim 🙈😻
Bekocano _emymom_ bende henüz 11+5 günlük inşallah Allah'ım bana da nasip eder normal doğumu ama bende çok korkuyorum
Sseebbnneemm _emymom_ Allahım bizlere de böyle kolay doğumlar nasip eder inşAllah çok motive eden bir yazı teşekkür ederim biranda gaza geldim diyebilirim 🙂Allahım analı babalı büyütsün 🤗