OgretmenEva _emymom_ maşallah allah hayırlı evlat eylesin. Darısı isteyen herkesin başına 🙏🏻 Yasin suresini hamilelik boyunca mı her gün okudunuz son zamanlarınızda mı merak ettim
LyliaMom _emymom_ çatır çatır doğuramayan ezik sezaryenliler kıskançlıklarından başlığa giremiyordur kesin. İroni bi tarafa. Kardeşim iyi güzel normal doğurmuşsun. Ama mecburiyetten sezaryen olan bi sürü insan varken böyle tepeden konuşmalar çok irrite edici. Bünye meselesi ve genetikle ilgili şeyleri kendi başarınız gibi anlatıp övünmekten vazgeçin
Angell _emymom_ maşallah sana ve size Rabbim her anını yaşamın boyunca böyle kolay etsin ne güzel yazmışsın 😘
SedaYldrm _emymom_ canım valla bünye meselesi ben ilk oğlumda çok inat ettim normal doğum olacak diye 41+4 e kadar bekledim sürekli yürüdüm spor yaptım nstde bir ibre bile oynamadı sancı olmayınca olmuyor suni sancı aldım 9 saat boyunca 1 cm bile açılmadı yoksa tabiki keşke normal yapabilse herkes suni sancısız falan ama maalesef olmayınca olmuyor 9 saat sancıdan sonra bebeğim artık içerde kendini boğuyordu acil sezeryanlık oldum rabbim nasip etmemiş bu Arada çok geçmiş olsun bebeğini sağlıcakla ve mutlulukla büyütürsün inşallah ☺️Duanın gücü çok büyük rabbim herkesin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı akşamlar🙏🏻
Zeynp Ne kadar fesat ne kadar haset tartışmak için tartışan insanlar var Hanım burda milleti cesaretlendirmeye çalışmış Yüreklendirmiş Siz konunun neresinden tutmuşsunuz İnsanın içinden can çıkıyor Kolay olur mu Esprili bi dille anlatmış Pes yani size Bi söz var Sizin dünyaya baktığınız Pencereniz kirli ise Benim çiçeklerim size çamur görünür diye
Bahar54 Zeynp kesinlikle katiliyorum. Zor dogum hikayesi yazarlar niye yazdin zaten korkuyoruz olur. Boyle cesaret icerikli yazarlar kibirli olur. Yok ya valla insanlara yaranilmaz.
Tuba704 _emymom_ sancılarının hafif geçmesine sevindim darısı başımıza inşallah son günlerim🙈🙈 ama inanılmaz korkuyorum
Tuba704 Gencanne01 Çok değişik ya bende doktorumla kavga yapıyorum sezeryan olsun diye gerçekten doğum sonrası zor mu? Ondan mı istersiniz?
Gencanne01 Tuba704 zorluktan degıl en fazla 1 hafta sonra ayaktasın ben 4. Günümde ayağa kalktım tamamen ıkı Doğumda zor emınınkı normalde çok zordur . Sadece normal bır yol varken neden kesildim ve bundan sonra hep sezeryan olacak buna üzülüyorum tek tesellim istegım Dışında sağlık probleminden dolayı olması
Kivito _emymom_ ahaha sondaki söz güzelmiş bende bir doğursamda rahatlasam buneya artık uzun yürütmüyorda Allahın izniyle hayırlısyla doğururum inşallah herkese kolay doğumlar dilerim
Melegimveben _emymom_ benimde açılmam yok 40. haftadayız 2 gün sonra 41 olcaz suni sancı alıcam ama kısmetse 2 gün sonra doğuruyorum😭
Tuba704 Gencanne01 semekki şartlarından dolayı zorunlu olsun bundada vardır bir hayır ikiniz de sağlıklı olunda 😉
Baloglumveannesi _emymom_ hamd olsun bende suni sancısız doğum yaptım bu gün Rabbim analı babalı büyütsün 🤗😍😘😘😘
Perimm Böyle bir yazının altına yaptığınız yorumlara benden size kocaman alkış👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻..E..be kardeşim! Zorunamı gitti? Zoruna dahi gitse, geçmiş olsun gözünaydın demesi bukadar mı zor du?? Geçmiş olsun..güle güle büyüt bebeğini.. @_emymom_
Haticetezz Adakus adaçayı erken Doğuma neden oluyor diye biliyorum kuşburnu rezene çayı için Google’dan araştırın yine de bende içiyordum adaçayı bıraktım
Adakus Haticetezz ben artık 38 hafta içindeyim 39 a 4 gün kaldı bi sorun yaratmaz diye içmeye başladım valla