birmelekannesi0 Rmysa0308 inşallah sen memnun kalırsın, burdan bı arkadaşa önermiştim ilk izlenimime göre iyi dedim kız gitti bin pişman oldu hiç memnun kalmadı oda gebe kalmak istiyordu ön kontrollerimi yaptırayım demişti oda çok sevmemiş itici gelmiş
Rmysa0308 birmelekannesi0 ben bir boş gebelik geçirdim kürtaj oldum regl olamadım ıkı ay çok yardımcı olmustu sadece telefondan görüşebilmistik o zamanlar bakalım artık duruma göre 🤷🏻♀️
birmelekannesi0 Rmysa0308 bizim 2 yıl oldu seneye tayinciyiz bakalım uzatmada vermeyi düşünüyoruz şansımıza ne olursa
birmelekannesi0 Rmysa0308 temmuz sonu ağustos başı inşallah son 76 günümüz kaldı 😍 sizin daha yeni sanırsam
Gamzee66 birmelekannesi0 önemli değil teşekkür ederim cevapladığınız için. Ben gebeliğimin başında Özgür Beye gittim ama hiç memnun kalmadım. İlçede oturuyorum bu haftaya kadar ilçedeki devlet hastanesine gittim ama haftam artık ilerlediği için ve doğumu da Buhara’da düşündüğüm için doktor arayışına girdim. Hümeyra hanımı düşünüyorum ben de bakalım. Evet şehir hastanesinde Merve Güngör’ü gitmiştim bir kez de çok tatlı ilgili bir doktoru.
Rmysa0308 birmelekannesi0 masallah sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah kısa denk gelmemiş sevindim😊 biz 14 haftalığız daha Kasım sonu insallah Doğum 🥴
birmelekannesi0 Rmysa0308 en azından o zaman bı tık daha havalar iyi oluyor ☺️ biz Kasım sonu izne gidip Aralık ortasında gelmiştik 😂 iyiydi yollar, bide sizinki ana yol açık olur Allah’ın izniyle tabi burda doğumda olursanız
Arasss6761 Merhabalar bende Kars tayım önümüz de ki ay buharaya gitmeyi düşünüyorum gitmeden randevu mu alıyoruz acaba bilgi verirmisiniz 30 haftalık olucam o zmn gitmeyi düşünüyorum
e_Eda Haftanızda aile hekiminizle görüşmeniz gerekiyor sistem üzerinden rezervasyonu aile hekimleri yapıyor. İkameti Erzurum merkezde olmayan gebeler doğum yaklaştığı süre zarfında misafir ediliyor.
Arasss6761 Erken doğum riskim var ama nasıl yapmalıyım ilk dogumum 32 haftalık oldu bunda da erken doğma riski var