Melegimin_annesi JaleTogrul inşallah kuzum Amin🙏 ben çikolata yiyom tatlı şeylerde çok fazla hareket etmiyor bakalım bu sefer nasıl olcak
Baaharrr Lavanta27 yaa benim de ilk hamileliğim elimi karnıma koyunca pıt pıt atan bişi var ama bide bazen karnımda bişi hareket ediyor kayıyor gibi değişik bişi oluyor ama bilemedim bende 😂
Sarahh Baaharrr güzel insanın hoşuna gidiyor içinde canlı bişey taşımak gurur veriyor insana inşAllah yaşayıp görüceksiniz
limoncicegimFO ZynpKara 5 haftalık mercimeğim 🥰Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 💜
limoncicegimFO Mercimeksu cnm ben de 5 haftaligiz haziran in 1in de gideceğim kese oluşmuş bakacak sen de durumlar nasıl
Mercimeksu limoncicegimFO bende 3 haziranda gideceğim çok heyecanlıyım ve korkuyorum bir şey olacak diye Allah’ın izniyle kalp atışını duysaydık.. sende durumlar nasıl
limoncicegimFO Mercimeksu ben de merakla bekliyorum haziran 1. 2. 3 birinde gel kesesine bakalım dedi kalp atışını bir duysaydı hayırlısıyla heyecanla bekliyorum ben de