ZynpKara Teyşelerim ben 10 haftalık olmuşum bugün annem öyle söyledi 🥹 çilek 🍓 kadanmış boyumda Sizleride merak ettim sizler kaç haftalık oldunuz Hangi meyvesiniz😍
Deletedmom7373700 ZynpKara ay yerim seni çilek 🤤 bizde 12. Haftayı bitireceğiz inşallah. Uygulamaya göre bebetom lime büyüklüğünde 🥲
Ozge806 ZynpKara biz de 16 haftalığız patates olduk 🥔😂 uygulamanın en sevdiğim yönü bu her hafta heyecanla bekliyorum ne olacağız diye 😂
Ay61_28 Dogalanne Biz de 37. haftada marul kadar olmuşuz. Son yirmi gün görünüyor. Ama sezeryan olacağı için 9 günümüz kaldı sürpriz olmazsa.🥰
Prensannesiiiiiii Ozge806 bizde 16 haftalığız bende çok merak ediyorum her hafta ne olacağımızı dört gözle bekliyorum
Hudanur HanifeAhmet biz de 10+3 🥲ama bizim çilek biraz önden gidiyo sanırım uygulamayla doktorun dediği farklı 🙈🤰❤
Zeynepylmz06 ZynpKara bizde bugün tam 28 haftalik karnabahar olduk kızımla 🌸 hâlâ isim karar veremedik 😂 onun haricinde zaman yaklaştıkça korku, heyecan sarıyor içimi 🤗😍❣️
Zeyneprh Zeynepylmz06 merhaba bu haftada kilosu kaçtı sizin? Benim 833 gram çıktı doktor çok küçük dedi
Prensannesiiiiiii Ozge806 hayır 15 haftalıkken gittim devlete gittim doktor bir şey demedi bu hafta 17 olacaz gidecem öğrenirim inşallah