Nezii yaseminndurmus Chicco next2me Forever Park beşik ama ahşap beşik konforunda, Küçük değil 3 yaşa kadar kullanılabiliyor. Reflü özelliğide var. Ancak pahalı. Diğer park beşikler gibi katlanıp taşınmıyor. Benim çok hoşuma gitti bi bakın isterseniz
Lapatya5493 yaseminndurmus kaliteli bir park beşik derim ben ben kızıma mobilya beşik aldım biraz da büyük tü benimki ve şuan ikinci gebeliğim aynı beşiği tekrar kullanmayı düşünmüyorum daha hafif küçük bi park beşik tarzında bişey düşünüyorum daha kullanışlı gibi geliyo bana
Meryemtolga yaseminndurmus Ben park yatak kullanacagim ama yeni almadim yegenim kullandi o yuzden yorum yapabilirim kullanimi hakkinda. Cok rahat yatti cok rahat buyudu hatta buyuyunce icinde oyunlar oynadik cok eğlendik ben cok kullanisli buldum simdi kismetse kiymetlimin buyudugu yatakta ikinci kiymetlim buyuyecek. Ama su anne yani yataklari varya 6 -8 ay kullanılan annem ondan aldi basta yanimizda yatsin koca park yatagi tasimayalim diye. Ahsap almadik hem dedigim gibi park yatak yeterli hemde ileride normal buyuk bazali yatak alacagim
Sultankaradag Odama anne yanı beşik aldım kendi odasınada 70×140 ebatında bebek karyolası.. 4-5 yaşına kadar kullanılıyor.. park beşiklerin görüntüsünü sevemiyorum bir türlü
Selimkemalinannesi yaseminndurmus kullananlar en az çocuk 4 yaşına gelene kadar kullanıyor aldığınız markaya bağlı elele markasını öneririm park beşik yer kaplamıyor hafif ayrıca 2. Çocuk gelene kadar kolay saklanıyor baza alana kadar kullanır çocuğunuz
Deletedmom_7 ruya-11 Baby Plus’ı ne kadar kullandınız acaba Ben de onlardan almayı düşünüyorum ama biraz küçükler küçükken iyi Olur da ilerleyen zamanlarda kullanamam diye düşünüyorum
ruya-11 Deletedmom_7 1 yıldan fazla kullandım ben park beşik çok büyük zaten belli bir yaştan sonra kendi odasına geçiyor
gbyalcin yaseminndurmus ya arkadaşım senelerce park beşik kullandı ama ben ahşap anne yanı aldım odasını yazın yapacağız zaten diye. Hemen oda yapmacayaksanız park beşik daha kullanışlı olur bence 😊
mericherry Gen heynerin ahşap beşiğini aldım, anne yanı oluyor sallanıyor tekerlekli vs. Parkları görüntü olarak sevmiyorum sevemedm
Minnosbaby yaseminndurmus kesinlikle park beşik canım mobilya beşiğimiz olduğu gibi duruyor kızım şuan 3.5 yaşında hala uyuyor daha uzun ömürlü
pixie_baby yaseminndurmus 1400e trendyolda çok güzel bi ahşap beşik var kendimi zorlayıp onu alacağım odasına, ama yatağımın yanıma park yatak alacağım artı 1k verebilirsen öyle birşey yapabilirsin bence 💓