yaseminndurmus Kızlar sizce hangisi daha kullanışlı park beşik karşıma çok çıkıyor bu ara ama sanki çok kullanışlı değil ve hemen bozulacak gibi kararsız kaldım siz nasıl aldınız???
Vera09 yaseminndurmus ben de cok arada kaldim 😞 goruntu olarak mobilya besikler daha guzel bence ama park besik diyen de cok
ruya-11 yaseminndurmus park beşiğin yatak kısmının bebek için düzgün bir yüzey olduğunu düşünmüyorum zamanla orta kısmı çöküyor ben anne yanı beşiği kullandım baby plus hem reflü yatağı da oluyor çok memnun kalmıştım
mirage333 yaseminndurmus ben park yatak aldım. Mobilya olanlar daha guzel duruyor ama 1 yıl sonra oda yapicam zaten ozaman park yatagı kaldirip saklamak daha kolay sonrasi icin.
wiLL Ben park besik aldım. Yanida iniyor anne yani olabiliyor. Tasinabilmesi kolaylık ilerde büyüyünce başka alırım bunu saklamak istersem yerde kaplamiyor. Canım genelde park beşikten memnun herkes ama tabi senin tercihin 😁
yaseminndurmus ruya-11 bende park beşiği bu yüzden istemedim bi de eşim toplanmasını gördü bu hemen bozulur dedi kararsız kaldım bende o tarz bişey alıcam sanırım
Deletedmom_7 ruya-11 Baby Plus’ı ne kadar kullandınız acaba Ben de onlardan almayı düşünüyorum ama biraz küçükler küçükken iyi Olur da ilerleyen zamanlarda kullanamam diye düşünüyorum
yaseminndurmus mirage333 bende 1 yıl sonra ayrı odaya almak istiyorum ama ayrı odada beşikle de yatabilir diye düşünüyorum ama kararsızım
Selimkemalinannesi yaseminndurmus kullananlar en az çocuk 4 yaşına gelene kadar kullanıyor aldığınız markaya bağlı elele markasını öneririm park beşik yer kaplamıyor hafif ayrıca 2. Çocuk gelene kadar kolay saklanıyor baza alana kadar kullanır çocuğunuz
pediatrihemsiresi Ben kanz marka park aldım mobilya beşikten kimse memnun değil büyüyünce kenarlara tutunup düşmesi daha kolay ve yüksek.
pediatrihemsiresi wiLL ekim ayında kullanıcaz inşallah. Yeğenim 13 aylık 3-4 aylıktan itibaren annesi park yatakta yatırmaya başladı
SunnyG Bana ikisi de ikinci el geldi ama para verip alacak olsaydım park yatak alırdım öncelikle. Sonra ahşap beşik alırdım.
Hazalaskin yaseminndurmus henüz kullanmadık ama bende park beşik tercih ettim ahşap beşik çok sağlıklı ve kullanışlı gelmedi bana
Minigindunyasi yaseminndurmus bu beşik olayı tam bir sıkıntı ama bende mobilya beşik almayi dusunuyorm hem anne yani oluyo hemde normal şekilde kullanılıyor
wiLL pediatrihemsiresi ben doğar doğmaz park yatakta yatiracagim zaten anne yanida oluyor hem. Güzel günlerde kullanalim
RefBrs yaseminndurmus hemen bozulacak gibi kısmına katılmıyorum. Park beşiklerin de çeşitleri var. Ben park beşik aldım evim küçük olduğu için yatak odasında yanımda onu kullanıp daha sonra odasına büyük yatak almayı düşünüyorum. Fazladan masraf yapmamak ve yatağı daha sonra nereye koyacağım diye düşünmemek için böyle yaptım tabi. Herkesin kendi tercihi 🌸
pediatrihemsiresi wiLL yenidoğanken yatabileceği içine hem babynest hem reflü yatağı olan bi yatak aldım uzun bir süre götürür o bizi. Sonrasında ortopedik yatak alıcam