aslansmommm Ozcnozge amin canım 🤲🏻 Şimdiden bari uykusuz kalmasak zaten dogunca uykular o tatlı uykular olmayacak🥹
Ozcnozge Ruveyda_baskapan inşallah mide bulantısı da çok fazlaydı bende🤦🏻♀️ İlk üç ay öldüm öldüm dirildim bakalım mide yanması olucakmı ama bide şey duymuştum hurafemi bilmem kız bebekte çok olurmuş saçları çıkıyor diye benimki erkek bakalım ne olucak😂🤷🏻♀️
Habus Deletedmom73711 aaa 22. Haftaya gelmişsin bile 😍 nasılsın? Bebek nasıl? Kasılmaların geçti mi merak ettim seni 🙈
Deletedmom73711 Habus İyiyiz canım çok şükür, evet zaman geçiyor öyle böyle😍 Yatıp dinleniyoruz bol bol oğlumla, keşke biraz gezebilseydik ama buna da şükür🙏🏻 Sen nasılsın
Habus Ozcnozge ben başından beri hep uyanıyorum. Saati de belli bir de 2.15 gibi bir, 4 gibi bir, 6 da da bir defa tuvalete kalkıyorum. Hiç şaşmıyor 😂 19. Haftadayım
kararsizanne22 Valla 38 hafta bitti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ki uyuyayım 😀 arada sızarsam şükür sebebi 😂 tekmelerden ayrı ağrılardan ayrı uyuyamıyorum mide yanması zaten apayrı mide ilacı içiyorum o bile midemi yakıyor artık ilaç mide yakar mı ya 😂
Hafize3536 Ozcnozge kız seni allah neyapmasın🤣 sen daha 30 haftadan sonrasını gör uyku uyumiycan annelik kolaymı kız ben 34.2 yim şuan geceleri 100 defa sağa sola dönüyorum kalkıyorum artık alışman lazım takma bunları
Ozcnozge Hafize3536 😂😂 çok güldüm vallahi zormuş ya bu haftaya kadar iyiydim yani ilk 3 ayı saymazsak😂 daha fenaları geliyor desenize
Habus Deletedmom73711 oh maşallah 🥰 doğunca her yeri gezersiniz beraber sağlığınız iyi olsun da 😍 biz de hemen arkanızdan geliyoruz 😂 iyiyim çok şükür her şey yolunda 🙏 Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
DemirinAnnesiiii Ben anormal miyim ya 25 +5 oldum sadece WC ihtiyacı İçin kalkıyorum uykudan o bir türlü hiç kalkmıyorum herhangi bir şikayetim olmuyor.
Deletedmom73711 Habus Çok sevindim, inşAllah nefis bir hamilelik geçirirsin🤍 Her şeyden önemlisi sağlık, vakitlerinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize🥲😍
Because Ozcnozge 24+6 yım bende uzun süre uykuya geçemiyorum .sırtım yan taraflarım acayip ağrıyor .hatta bazen oturarak uyuyorum 😀😀😀hamileliğin böyle olduğunu bilmiyordum 🥲🥲sağlıkla doğsunlarda inşallah sorun değil canım 🥰
Eliffyucee Ozcnozge Gerçekten hep tuvalet değil de normal de uyanıyorum iki kere lavaboya sayamadığım kadar da öylesine uyanıyorum gece uykusu hiç alamıyorum 14+2 daha çok erken
Ozcnozge Eliffyucee uff bende tuvalet değilki sadece uykum bölük bölük uyumadığım için gün içinde çok farklı bi insan oluyorum 🤦🏻♀️