Deletedmom73711 Ozcnozge 21+5 valla ben de utancımdan soramamıştım erken derler diye ama şu bir kaç gündür gece bir kaç kere uyanıyorum zar zor geri dalıyorum🥺🥲
0322sukran Ozcnozge canım bu ne ki son zamanlar hiç uyuyamiyorsn bu zaman da uyumadığım dedigin anı son zamanlar da mumla arıyorsun
Habus Deletedmom73711 aaa 22. Haftaya gelmişsin bile 😍 nasılsın? Bebek nasıl? Kasılmaların geçti mi merak ettim seni 🙈
Ozcnozge anneyimmm42 inşallah bir an evvel sağlıkla kucağımıza alırız o zamanda uyku olmayacak🤷🏻♀️😂 Allah yardımcımız olsun
Pineapplee Ozcnozge 20. haftadayim 3 kere wc ye kalkıyorum zaten 😂 diğer uyandıklarımn haddi hesabı yok bile 😂😂
aslansmommm Ozcnozge 20+3 su an ben sadece sık tuvalete kalktıgım için uyanıyorum ama çok kısa sürede tekrar uyuyorum
Mlkysf Ozcnozge bende 22+3 üm gece en az 2 kere tuvalete kalkıyorum oda 12 de falan yatmissam daha erken yatarsam 3 4 oluyor bazen uykudan hemen uyanamıyorum bu sefer de tuvaletimi tuttuğum için agriyla uyanıyorum daha şimdiden böyleyim 🤦♀️
HaticeElmas Ozcnozge 22+3 bende hiç uyuyamıyorum özellikle ayaklarm çok uyuşuyor ve sürekli hareket ettiriyorm uyuştğu için 1 haftdar da geçmeyen 1 diş agrm var uykuyu unuttm resmen
aslansmommm Ozcnozge amin canım 🤲🏻 Şimdiden bari uykusuz kalmasak zaten dogunca uykular o tatlı uykular olmayacak🥹
Ruveyda_baskapan Ben wc gitmekten uyuyamıyorum ,dün gece mide yanması ve ağrısından bir saat bile uyumadım 26+1
Ozcnozge Ruveyda_baskapan siz biraz öndesiniz bizden hafta olarak büyük ihtimalle o yüzden🤦🏻♀️ Bende mide yanması başlamadı daha sadece geceleri çok susuyorum
HaticeElmas Ozcnozge evet öyle ve sürekli ağrı kesici içiyorm korkuyorm artık içimde raht değil ama yapack hiç bişym yok