Missmiyuki Ruveyda_baskapan Hadi gözün aydın o zaman 🧿 böyle durumlarda korkmamak lazım bebişler bazen de içeriye doğru hareket ediyor organlara doğru yani onu anlamamız çok zor 🐣
Busoo Ruveyda_baskapan hiç bir şey olmaz 🙅♀️ rahat ol biraz benim bş dönem canım öyle şekerli şerbetli şeyler çekiyordu ki neler neler yedim
Tuana_ Ruveyda_baskapan kendini uyku moduna çekmiştir kuzum takma kafana bende aşırı tatlı tüketen biriyim kaç haftalıksın
Tuana_ Ruveyda_baskapan gözün Aydın kuzum öyle kendini korkutma bazen kendini uykuya çeker benim bebe uykucu genelede uyur bende çok korkup hastaneye gittim ama şükür hep uyuyor dedi rahat ol
denizdalgasi1 Ruveyda_baskapan yok kuzum bir şey olmaz şekerin yoksa ama sürekli bu şekilde yemezsen daha iyi
Ruveyda_baskapan Tuana_ eşimin rahatlığı beni gerdi adama bebek hareket etmiyor diyorum rahat bırak bi uyusun diyor 😂😂😂
Tuana_ Ruveyda_baskapan kız ilk zamanlar benim eşimde öyleydi bebek oynamadı diyorum oynar diyo sonra ben rahatsız olup sürekli hastaneye gidince kendine geldi şimdi sormadan öpmeden durmaz sonra bişi olsa bebeye bakamdın olacak 🙂
MerveEbru Ruveyda_baskapan ben yiyorum valla 3 tane olmasa da 2 tane yediğimi biliyorum gebelik şekeriniz yoksa bebekte sorun yoktur bence canım
Deletedmon00881 Ruveyda_baskapan hamileyken sen bensin 😁🤣🤣 geçen yıl hamileyken yediğim dondurmanın haddi hesabı yok😂