hatice-ak Mavigul1 yaşamaz olurmuyum ..😔 belki çok erken daha ama sürekli kasık sancılarım, ve bacak aramdaki kaslarımda kasılmalar oluyo .. sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz inşallah 🤲🤲
hatice-ak ozgeozcan evet erken olabiliyo 5. Haftada , sağlıkla hayirlisi ile duyarsiniz sizde inşallahh 🤲🙏💖
Mavigul1 hatice-ak gerçekten mi çok teşekkür ederim cevap için korkuyordum çünkü. Geceleri de bazen sancılar saplanıyor
aslansmommm hatice-ak bende 5 haftalıkken ögrendim iki hafta bekleyip 7 de gitmiştim herşey cıksın diye duymuyştuk kalp atısını
aslansmommm hatice-ak erken gidince bişi eksik oluyo doktor haftaya gel bakalım diyo ne var niye duymadık vs diye düşünmekten o bir hafta oluyor bir yıl 🤷🏻♀️ sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz duyarsınız inşallah 🤲🏻🧿
hatice-ak Mavigul1 rica ederim , evet oluyo o sancılar hepimizde , bebisler iyi olsunda katlaniriz allahin izniyle 🤲🥰
Minikkedisila Mavigul1 bende 6+3 üm kalp atışını duydum, Regl olacağımı düşündüğüm andan itibaren yani yaklaşık 1,5 aydır sürekli Regl olacağım gibi kasık ağrılarım var hem sağ ağrıyor hem sol doktor normal dedi
mimar_anne Minikkedisila ya bende yarın 6+3 olucam kalp atışına gidecem inşalalh duyabilirim belirtiniz varmıydı hiç benim de kasık ağırlarım hep devam etti hafif ama gelip gidiyor hep
Mavigul1 Minikkedisila Evet benm de öyle ya bi an sağ tarafa baya baskı sancı oluyo bazen de sol tarafa çok garip. Çok teşekkür ederim cevap için içim rahatladı 🌸