Semis Iyi gunler kizlar Tam 6 hafta once kurtaj oldum. Henuz adet olmadim. Bugun sabah cok agrin oldu. Wc gittim kan akti, pet koydum kan yok, kanama sadece wc gidince akiyor. Yasayan varmi ?
Deletedmom34 Semis Olursun canım daha. Kalıntı olsa şimdiye ateşlenip bayılıp öyle gitmiştin hastaneye korkma içinde kalmamıştır
Tubasim Semis leke şeklinde mi geldi direkt kan mı akıyor? Kürtaj sonrası kontrole gitmiş miydin parça kalıp kalmadığına baktı mı doktorun.
deryamehmet35 Semis benim kürtajdan 3 gün sonra adetim geldi ve sonra 40 güne yakın hep lekelenmem oldu dr normal dedi sonrada adetim düzene girdi.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum bakalım ALLAH nasip eder inşallah.
Tiredmother Semis kürtajda kalıntı sanmıyorum. Benim kanama bittikten sonra uzun süre kahverengi kanamam oldu gidip sorduğumda rahim kendini temizliyo dedi doktor
Semis Tiredmother adetin nasil oldu bi hafta once agrim oldu kan gelmedi. Bugun agrim cok oldu, pete kan gelmiyor, sadece wc gidince akiyor. Sendedemi bu sekilde oldu ? Agri gelip gidiyor
Tiredmother Semis canım herkeste farklı oluyo bu durum benim kürtajdan hemen sonra adetim devam etti bi 10 gün sürekli kanama oldu bir hafta kadarda kahverengi leke şeklinde oldu ağrım hiç olmadı
Ilknur25 Kürtaj nasıl oldu bende yarın sabah kürtaj olucam özel hastanede. Uyutuyorlar mı kürtaj sonrası yaşadıklarınız agrılarınız nedir ?
Tiredmother Ilknur25 uyutuyolar canım hiç korkma ben çok stres yapmıştım ama hiç bi şey hatırlamıyosun bile iğneyi yaptıkları an bitiyo olay. Odanda uyanıyosun zaten geçmiş olsun son olsun inşallah
Ss03 Ilknur25 korkma sanki deriiin bi uykudaymışsın gibi oluyo , acın baki kalıyor içinde ama o an dünya yıkılsa umrunda olmuyo çünkü uyuyorsun
Smyragl Ilknur25 agrı sızı hiç bişey hissetmiyosun canım zaten genel olarak uyutuyolar sadece psikolojik olarak yıpranıyosun sonrasında bir iki gün kanaman oluyo gerisinde 10 15 gün lekelenme 40 gün sonrada regli oluyosun
Tiredmother Ilknur25 bende öyleydim çatala alıp bağladılar titriyodu bütün vücudum korkudan ama damardan iğne yapıyo iğneyi yaptığını bile hatırlamıyosun uyandığında hiç stres yapma gerçekten uyutulduğu zaman ağrılı bi şey değil
Elfayldzl2016 Ilknur25 benim hastanede yattığım zamanlarda bir tane kadını kürtaj yaptılar uyutmadılarda
Tubasim Ilknur25 korkma kürtaj on beş dk sürüyor uyutuyorlar hiçbi sey hissetmiyorsun. Benim kürtajdan sonra ağrım kanamam olmadı. Psikolojikmen sağlıklı olursan kolayca atlatırsın. Çok geçmiş olsun..
Elfayldzl2016 Ilknur25 bana ilaç verip düşürdüler artık kürtajı çok zor durumda kalmadıkça yasak dediler Di ilaçla yapsınlar kürtaj dan sonra çocuk zor oluyor