Mihrimahvuslat Smyye1B Instagramda çok karşıma çıkıyor planlar bozulunca selamün aleyküm diye paylaşıyorlar 🤣
cileklicookie Yasemibrahim ya nasil bacak arasi boşla doluyu bu kadar karistiriyorlar inanilie gibi degil valla bu devirde birde
Yasemibrahim cileklicookie öle gercekten insan ona göre kendini hazırlıyor kız olsun erkek olsun saglıklı olsun tabiki ama o kadar alısveriş felan üzücü yani
Deletedmom7373700 menekse_18 bana da 12+5 te %70 kız dedi. En baştan beri kız hissediyordum. İnşallah değişmez. Bir kaç hafta sonra yeniden gidicem 😂
cileklicookie Gzmmtrkmn 16 ve 20 haftalikken bacak arasini hicmi gormedi doktorlar ultrasonda yoksa yapisina goremi tahmin yurutup kesin kiz dediler Yani.ne bileyim biz bile burada atilan resimlerden uzman olmadigimiz halde bacak arasi boşsa kiz doluysa erkek diyebiliyoruz doktorlar nasil karisitiyoe yq🤣
Gzmmtrkmn cileklicookie hiç sorma birde o kadar güvenerek gittim ki allahtan alışveriş yapmamıştım ama resmen hamileliğimin başından beri erkek olduğu içime doğmuştu ve rüyalarımda hep erkek görüyordum bebeğimi. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en önemlisi bu 🙏
Nesooo27 Ezgidenizak yaa bugün gittim bende 14. Haftamız dr emin olmamakla beraber kız dedi ama kimseye söylemeyin henüz net değil dedi geçen haftada aynısını dedi🤦🏻♀️ böyle şeyler çok oluyormuş açıkçası bende korkuyorum değişir mi Ya anlayan varsa yorumlarsa sevinirim kızlarr🥰
Hzllll gorky bana da erkek gibi dedi ama ben hep kız hissediyorum rüyamda falan öyle görmüştüm hatta doktorun yanlış cinsiyet tahmini yaptığını da gördüm.. ama bilmiyorum bakalım ne çıkacak. Size çok emin mi konuşmuştu erkek için? Birde ilk haftalarda mide bulantınız çok oldu mu
Askiletotomsu Melekprenses hayır bide detaylı ultrasonda rahim ve yumurtalık kız bebekler görünüyor Erkekse bilmem ne görünüyor Sadece vajina pipi taşak mevzusu değil de yani 🤷
cileklicookie Yasemibrahim tabi canim saglikli olsun oncelik ama insna beklentiye giriyoe isim oda esya kiyafet dedigin gibi.
Annesininportakali53 menekse_18 anlattıklarını resmen benim için yazmışsın aynı durum birebir bende var 11 de kız dedi bacak arası boştu ama 13 te arada kordon vardı birsey göremedi oda kız olup olmadığından emin olamadı bir sonraki randevuda netlestiririz dedi o zaman 16 haftalik oluyorum ilk kız dedi sonra bilemedim dedi bende erkek hissediyorum ama kız olsa fena olmaz sağlıklı olsunda cinsel organlar 12 haftadan sonra oluşuyor yani hersey olabilir hele ki kız dedilerse değişme ihtimali yüksek
EdaKaraca96 Haftamda doktor %90 kız demişti aynı sizin gibi inanmamıştım çünkü nerdeyse erkek olduğuna emindim erkek istediğimden değil kız istiyordum ama erkek hissediyordum. Sonraki zamanlarda kız olduğu netleşti dünyalar benim oldu tabi 💕🌸
cileklicookie EdaKaraca96 12. Haftada zaten pek kesin konuşmuyorlar sanirim cinsel organ 15 16 da netlesiyoe belirginlesiyoe diye
EdaKaraca96 cileklicookie tabi zaten 12. Haftada daha aşırı küçük oluyor bacak arası görünse de emin olamazdı
cileklicookie EdaKaraca96 evet canim Bana ilk kizimda 12. Haftada kiz dedi doktorum ama bacak arasi bos oldugundan degil tamamen yapisi kiza benziyor demisti sonra tabi degismedi kizim oldu Bundada 12den 17ye kadar erkek dediler yapısına nuba gore ama bacak arasi gozukunce kiz oldugu anlasildi :)
gorky Hzllll O an aslında eşim cinsiyet öğrenmek için ısrar etti o yüzden . Evet yaptığım çorbadan bile midem bulanırdı ama 3.aydan sonrasında azaldı bi süre sonrasındada bitti ☺️