menekse_18 Kızlar 12. Haftada doktor bana kiz dedi ama erkek hissediyorum ben 😂 Halbuki kız çocuk istiyorum . Cinsiyette yanılma yaşayan var mı?
Esmk menekse_18 ooo burası cinsiyette yanılma yaşayanların diyarı dostum 😄😄😄😄 biraz sonra gelirler ben üstte kalsın diye yazayım dedim.
Cinarsmom menekse_18 bize 13.haftada erkwk dedi. Kız dedi ondan sonrakiler . O haftalarda asla kanmamak lazım 🥲
Yasemibrahim menekse_18 Bi arkadasım 38 e kadar kız dediler 38 haftalık Ken erkek oldugunu ögrendi 1 hafta sonra dogum yaptı 😂
Nesooo27 Smyye1B yaa bugün gittim bende 14. Haftamız dr emin olmamakla beraber kız dedi ama kimseye söylemeyin henüz net değil dedi geçen haftada aynısını dedi🤦🏻♀️ böyle şeyler çok oluyormuş açıkçası bende korkuyorum değişir mi Ya anlayan varsa yorumlarsa sevinirim kızlarr🥰
Askiletotomsu Yasemibrahim detaylı ultrasons girmedi galiba kendisi Girseydi rahmi yumurtaligi görünüyor bebisin
cileklicookie Yasemibrahim ya nasil bacak arasi boşla doluyu bu kadar karistiriyorlar inanilie gibi degil valla bu devirde birde
Ersibneh menekse_18 18 de erkek 24 te kız 29 da kızz 38 de erkek cinsiyetini hala net bilmiyoruz iki gün sonra doğuracağım o zaman göreceğiz bakalım 🤔
Melekprenses Ersibneh ama sizin baya belirsiz olmuş neden anlamadılar ki ama erkek dediklerinde pipi gördün mü pozisyon belki uygun değildi hep tahmin oldu. Devlet mi özel mi makinede önemli
HaticeElmas Ersibneh merhaba bende sizin gibiyin galina 22 hftalk olduk biri kız diyor biri erkek diyor hala kesin bilmiyorz bizde detylıda erkek dediler ama doktorm kız diyor bende anlmdm hangisine inanacğmı
Gzmmtrkmn menekse_18 16 dan 20 ye kadar kız dendi. 20 de erkek olduğunu öğrendik. 21 de detaylı ultrasona girdim orda kesin erkek dendi :) bende burda değişenleri çok okuyordum içimde hep bi kurt oluyodu haksız da çıkmadı :)
cileklicookie Gzmmtrkmn 16 ve 20 haftalikken bacak arasini hicmi gormedi doktorlar ultrasonda yoksa yapisina goremi tahmin yurutup kesin kiz dediler Yani.ne bileyim biz bile burada atilan resimlerden uzman olmadigimiz halde bacak arasi boşsa kiz doluysa erkek diyebiliyoruz doktorlar nasil karisitiyoe yq🤣
Nesooo27 Gzmmtrkmn yaa bugün gittim bende 14. Haftamız dr emin olmamakla beraber kız dedi ama kimseye söylemeyin henüz net değil dedi geçen haftada aynısını dedi🤦🏻♀️ böyle şeyler çok oluyormuş açıkçası bende korkuyorum değişir mi Ya anlayan varsa yorumlarsa sevinirim kızlarr🥰
Edadeniz22 menekse_18 valla annem bana hamileyken 9 ay erkek demişler ama sonuç kız 😅😅 babamgil hayır oğlumuz olacaktı diyorlarmış ama o saate başka doğum olmamış 😅😅😅
Hulus menekse_18 bana 12. Haftada kız dedi ama alışveriş yapma daha dedi. 16 da kesin kız dedi. Doktor tecrübesi cok cok onemli bebeğimin idrar torbasına kadar gösterdi son gittiğimde yapılacağını hic sanmıyorum o yüzden.
Askiletotomsu Melekprenses hayır bide detaylı ultrasonda rahim ve yumurtalık kız bebekler görünüyor Erkekse bilmem ne görünüyor Sadece vajina pipi taşak mevzusu değil de yani 🤷
Mihrimahvuslat Smyye1B Instagramda çok karşıma çıkıyor planlar bozulunca selamün aleyküm diye paylaşıyorlar 🤣