pinarezgi Happyy_anne benim doktorum suni taraftarı değil . Hiç bir işaret olmadığı için. Bende hak verdim böyle karar aldık .Normalde çoğu kişi suni ile doğum yapmış
pinarezgi Happyy_anne sıfır açılma sancı rahimde yumuşama yokken suni sancı bazen işe yaramıyor ya da yeterince açıklık sağlanmayıp yeniden sezeryan e dönebiliyor. İki acıyı çekmektense böyle karar verdik
twobabymommas Bermals_63 Benim 2 cm açıklığım vardı nişanım gelmişti sancılarım da düzene girince 12 gün önce o açıklıkla birlikte doğum yaptım😅 Hiç belli olmaz bebeğe bağlı biraz
FeriDee Devlet hastanesinde ne zaman bakıyolar yada bakıyolar mi açıklık var diye yoksa doğumu mu bekliyorlar
twobabymommas Bermals_63 Benim ilk doğumumda da nişan geldikten 1 gün sonra doğum olmuştu ikincide de öyle oldu 😅
Selindora Bermals_63 canım doğum oldu mu ? Benimde bugün çatı muayenem vardı. 2 cm açılmam var. Rahim ağzı yumuşamış dedi. Nst sancı çıkmadı ama sancı çekmişsin dedi.acaba ne zaman doğum olur . Bekleyiş çok zor 🙈
Bermals_63 Selindora valla canım 1 hafta oldu doğum yok dün yatış verdiler açılma hala 2 cm bi türlü açılmadı
Selindora Neslikra06 açıklığınız varken nst sancı çıktı mı ? Benimde 2 cm açıklığım var ama nst sancı çıkmadı. Ama doktorum sancı çekmişsin dedi.
Neslikra06 Selindora düzensiz kasılmalarım vardı ince bi ağrı giriyordu ama nat sancı öıkmadı doktor eve gönderdi evde çek diye ertesi sabaha kadar sancılarım arttı hastaneye gittim 6 cm le 1 saat içinde doğum oldu