Dilayyyyy Bermals_63 pazartesi 2.5 cm acikligim vardi sali nişanım geldi carsamba suyum geldi dogum yaptim ama bol bol yuruyus yaptim 39+2 ile dogum yaptm
nese-kasap Bermals_63 bende birşey merak ediyorum acaba açılma varken ilişkiye girilse açılma çabuk mu olur yok sa zararlı mı olur sonuçta bilmeden son ana kadar ilişkiye de girdiğimiz oluyor
Happyy_anne Cicilibicili açıklık olduğunu alttan kontrol edince mi anlaşıyor ben 38 haftalığım henüz çatı muayenesi olmadım
Cicilibicili Happyy_anne evet, 37. Haftada çatı kontrolümde söylemişti doktorum. Aslında artık yapılabilir zamanı gelmiş
Tekirannesi Ben 1 cm açılma ile gece hastaneye gitmiştim halbuki çok sancım vardı. Ertesi öğleye kadar 5 cm oldu ve akşam 7de doğum yapmıştım. Siz sancı hissediyor musunuz?
pinarezgi Annekuzusu_Ayaz ben hiç zorlanmadım doktorun mu eli hafif yoksa benim çatım iyimş ondan mı bilmiyorum ama hiç ağrı acı hissetmedim zaten saniyelik bir şey
Annekuzusu_Ayaz pinarezgi evet kısa sürüyor doğru ama ben odadayken doktorum bi kıza yaptı o biraz ıh falan dedi bende korktum aceba zormu diye
pinarezgi Happyy_anne yok normal doğum istediğimi söylediğim için 39. Haftada kontrol etti. Çatım uygun ama açıklık ve sancım yok malesef pazartesi sezeryan benim haftasonu sürpriz yapıp gelmezse
Busra2089 nese-kasap 2 cm açılmam var sordum doktora korunmalı olarak girmeye devam edin destekler açılmanı dedi
nese-kasap Busra2089 bilmiyorum ama ikinci kızımda bir hafta gittim açılma yoktu bi daha ki hafta 5 cm açılma vardı bu açılma 1 günde olmadığına göre demekki açılmam varken ilişki yaşamışım diyorum çünkü sürpriz doğum oldu
kelebek_17 Bermals_63 dün 1 cm di, bugün 2 cm açılmam ile hafif sancılarım başlamıştı, azıcıkda suni alarak 3 saatte doğum yaptım bugün 🙈
pinarezgi Happyy_anne benim doktorum suni taraftarı değil . Hiç bir işaret olmadığı için. Bende hak verdim böyle karar aldık .Normalde çoğu kişi suni ile doğum yapmış
Selindora Neslikra06 açıklığınız varken nst sancı çıktı mı ? Benimde 2 cm açıklığım var ama nst sancı çıkmadı. Ama doktorum sancı çekmişsin dedi.