1anne3bebe yalnız olmadığını bilmek ne güzel hissettiriyor insana.. ben de faktör v leiden heterozigot trombofoli mevcut..24 haftamız bitti inşallah doğuma sağlıkla ilerleriz peki kan sulandırıcı iğneler oksapar,clexen falan sizde vajinal kanamaya nedne oldu mu gebelik süresince.. tüp bebek oldum, benim 12. Haftada kanamam oldu pıhtı geldi kanama alanı oluşmuştu rahim ağzı ile gebelik kesesi arasında.aspirini kestiler öyle olunca 12 haftadır da devam ediyor ara ara wc sonrası .ilk plesanta previa dendi 21. Haftada detaylı ultrasonda plesanta yukarı çıkmıştı .serviks (rahim ağzı ) uzunluğunu inceltti kanamalar..2.8 falandı 21. Haftada .şimdi 24+2deyiz plesanta 4 cm falan yukarıda şu anda aşağı yerleşimli sadece rahim ağzınj kapatmıyor. Rahimdeki Kanama alanı kapanmış. Rahim ağzı da 3.2 /3.4 cm arası ölçtü doktorum bu sabah … ama kanamalarım geçmiyor enfeksiyonum yok, kanda ya da idrarda vajşnal sürüntüde temiz. Önlem amaçlı antibiyotik verdi yinede doktorum .kan sulandırıcı sizde böyle bir etki yaptı mı? Çok yoruldum bu durumdan idrar sonrası peçeteye geliyor..psikolojim bozuldu.