Esmk Lavinnn bal limon toz zencefil karıştır geceleri 1çay kaşığı ye üstüne de sirkeyle gargara yap canım
2022Mom2022 Lavinnn Ben alerjik astım var ciddi anlamda sürekli öksürüyordum ,soğuk sıkım keçiboynuzu özü her gün tüketiyorum çok şükür kesti onu bıraktığım an tekrar oluyor ,diğer şeyler kesmedi benim öksürüğümü ama yinede doktoruna sor öyle kullan canım
Dlr48 Lavinnn hamile oldugunuzu biliyosa doktor kontrolunde antibyotık kullanmanızın bir zararı yok evet insan tedirgin oluyor ama lutfen kafanıza gore bırakmayın cunku enfeksiyon bebegınız icin cok dsha zararlı su durumda antibyotıgın degil enfeksiyonun dusuk riski yaratması daha fazla
Lavinnn Dlr48 offfff böyle deneyin korkuyorum. Bugün 9. Günüm rahatsızlığımın bakalım kan verecem crp düşmemişse başlayacam antibiyotiğe. Teşekkür ederim
Dlr48 Lavinnn yani amacım korkutmak degıl ama malesef oyle bende hamılelıgımın basından beri baya ilaç antıbyotık kullanmak zorunda kaldım umarım bebeklerimize sifa olurda bişi olmaz
Lavinnn Dlr48 amin inşallah birşey olmaz inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻