Lavinnn Merhaba arkadaşlar 6 hafta 2 günlük gebeyim. Sadece kese görebildik tam 8 gündür çok fenayım nefes almakta zorlanıyorum öksürük krizi dakikada en az 7 8 defa öksürüyorum. Geçmek bilmiyor acaba bebeğe zarar verir mi korkusu. Gebe olmayı da uzun zaman bekledim aşılama ile gebe kaldım. Lütfen şu öksürüğü geçirecek bildiğiniz bi yol var mı bilen var mı çok korkuyorum.
Umudayolculuk01 Lavinnn pekmezi ısıtıp içine karabiber ekleyip içebilirsiniz benim bu şekilde geçti rabbim şifa versin 🌺
annesinin_beybisi Lavinnn doğal bir öksürük şurubu var eczanede . çocuklar ve hamileler için bana baya fayda etmisti. adı bisolnatur
Deletedmom727272 Lavinnn bebeğine zararı yok bildiğim kdarıyla ama ılık su dene istersen lütfen yanlış anlama kese gördüm sadece dedikten hemen sonra öksürük krizi diyorsun psikolojik olabilme ihtimali var mı? Çok normal çünkü bu da😊
Birminik56 Lavinnn zeytin yağı ve sarımsağı bir kapta karıştırıp beklet canım beklettikten sonra pamukla ayaklarının altına sür bir çorap giy üstüne gece boyunca öyle kalsın rahatlatır inşaallah Allah şifa versin canım
Lavinnn Umudayolculuk01 çok teşekkür ederim. tereyağı ile pekmezi ısıttım tavada işe yaramadı. Bir de bunu deneyeyim hemen.
Lavinnn Deletedmom727272 çok rica ediyorum 8 gündür öksürük krizi var sizce bunun neresi piskolojik ????
Dlr48 Lavinnn peki bunun için doktora gozukmedınızmı sonucta doktor bir ilaç önerir cunku dogal bazı bitkisel seylerde hamilelikte sakıncalı
Lavinnn Dlr48 antibiyotik verdi augmentin 1000 mg antibiyotik verdi çünkü crp çok yüksek 85. İki gün aldım sonra vicdan azabı çektim bebeğe zarar verir diye ilacı almayı bıraktım. Sadece parol alıyorum.
Deletedmom727272 Lavinnn bu kdar detaylıyı en başında yazsaydınız bunu söylemezdim elbet.. sakin olun Allah şifanızı hemen verir umarım.
Vicibici Lavinnn canım bol bol c vitamini al. Bol limonlu su olabilir veya suda eriyen C vitaminlerinden tüketebilirsin. Öksürük için sütü ısıt içine bal karıştır iç boğazını yumuşatır. Geçmiş olsun🙏🏻
Dlr48 Lavinnn hamile oldugunuzu biliyosa doktor kontrolunde antibyotık kullanmanızın bir zararı yok evet insan tedirgin oluyor ama lutfen kafanıza gore bırakmayın cunku enfeksiyon bebegınız icin cok dsha zararlı su durumda antibyotıgın degil enfeksiyonun dusuk riski yaratması daha fazla
Mrv_mlk Öksürürken hapşırıyorken kendini çok serbest bırakma hafif karnını sıkmaya çalış diğer türlü bende kaşık ağrısı acısı oluyordj hemen toparlarsın umarım geçmiş olsun
gkbyza Lokman hekim tarifi veriyorum, 2 kaşık bal-sirke-limon suyu, bir tutam tarçın, 1 fincan sıcak su karıştırıp için çok iyi geliyor