Dilarasavul21 brfns bu gün kontrol vardı bebişim 2 buçuk kilo olmuş 14 haziranda doğum olucak inşallah 😊
Yesimtmr brfns 32 haftalığım uykusuz bol tuvaletli saatler ama hep uyuklamalı açım ama canım hiç bir şey istemiyor midem almıyor birde bu hafta ayaklarım kolarım elim hep kaşınıyor baskılı bol agrılı iki gündür iyice ağırlaştım
09Zeynep09 brfns 35 +1 yalancı kasılmalar uykusluk bebegin hareketlerrin den agrı hissetmek göbüşüm ün kaşınması saga sola dönerkenki agrılar 🙄🤰 Bi qn önce kavuşma istegi
kubumom Uyuma sorunu hep vardı, yürürken zorlanıyorum, arada bir adet sancım geliyor. Artık bi şey yapamıyorum, ama evde çok sıkılıyorum sürekli dışarda olmak istiyorum. Vakit geçmiyor gibi…
brfns kubumom dışarda da aynısını yaşıyorsun emin ol bende çalışıyorum ama hep evde olmak istiyorum uzanmak istiyorum hep tersini istiyorsun yani
kubumom brfns ben öğretmenim 6.ayımda ayrıldım izne ayakta çok yoruluyordum çalışmak zor oluyor evet ama böyle hava almak için dedim
brfns kubumom he maksak gezmek olunca bende her dakika gezsem yok demem😁🙈 yani şuan il dışına gezmeye gitsem ayıla bayıla giderim 🙊🙊😁
kubumom brfns ben dışarı çıkamazsam o gün eşim arabayla şöyle bi gezdiriyor 😀 duramıyorum evde bunalıyorum
kubumom Dilarasavul21 sezaryen mi sizinki? Benim ilk doğumum olacak inşallah 35 haftalığım doktorum ısrarla 24 Haziran diyor 😁çok uzak geliyor 24 Haziran normal doğum öneriyor birde sezaryen hiç söylemedi bile bana
09Zeynep09 brfns 35 +1 yalancı kasılmalar uykusluk bebegin hareketlerrin den agrı hissetmek göbüşüm ün kaşınması saga sola dönerkenki agrılar 🙄🤰 Bi qn önce kavuşma istegi