Nur87 Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferinden sonra ne yaptınız,nelere dikkat ettiniz yardımcı olurmusunuz…🙏
Sehrbnon12 Nur87 yaşım 20 bende ilk denememde tuttu transfer sonrası dinlendim canım 12 gün iş vs yapmadım bol bol uzandım arada yürüyüş yaptım bol bol su içtim ve cok sukur 11 haftalık olduk ikizlerimle darısı sana 🥰😘
Berenibeklerken Nur87 eğilip kalkıp ağır kaldırma bol bol dinlen, bol su iç, güzel beslen, avokado balık meyve sebze süt yoğurt falan. Bide hiç stres yapma. Allah gönlüne göre versin canım 🌸
bebekece Nur87 ilk 2 denememde cok dikkat etmiştm sürekli yatmamıştım ama işte yapmıyodum dinleniyordm sürekli. Dikkatli ve sağlıklı besleniyordum sigara içen biriyim ve her ikisinde de tedaviye baslamadan 2 ay önce sigarayıda bırakmıştım. Sonuç negatif. 3. Denemede dedim yani dikkat edince olmuyo busefer cok rahat olucam işimide yaptım cok zorlamamak şartıyla aman aman cok yememe dikkat ettiğim söylenemez hatta bu sefer sigarayı bile bırakmadım 3. Denemede tuttu. Yani kafanıx rahat olsun olmazsa dünyanın sonu degıl birdaha denersiniz.
Evhamli_hatun Nur87 merhaba 4.transferim sonucunda 12 haftalık hamileyim Allah’ın izniyle 🙏🏼 İlk transferimde 12 gün yattım WC ve yemek harici kalkmadım sonuç negatifti . Sonrakilerde biraz daha esnektim ama sonuç değişmedi . En sonuncusunda transfer olduğumu bile unuttum neredeyse, transferin 5. Günü şiddetli grip oldum öksürükten uyuyamadım sabaha kdr sonuç cok sükür pozitif geldi. Söylemesi kolay uygulaması zor bilmiyrom ama stres yapmamaya çalışın eğer nasipte varsa rabbim ol diyorsa oluyor . İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız 🤲🏼💕
Asli_3550 Merhaba, öncelikle hiç stres yapma relax ol herşey olacağına varıyor, kısmetse zamanı gelmişse oluyor. İkincisi ağır kaldırma kendine dikkat et, bol bol dinlen. Paketli gıdalardan uzak dur yeter. Bol bol dua etmeyi de unutma 🤲
Nur87 Asli_3550 Evhamli_hatun bebekece Berenibeklerken Sehrbnon12 Allah hepinizden razı olsun benım de 4. Denemem olacak inşallah sızın gıbı pozıtıf sonuç alırım🙏 2 denememde dıyarbakırda oldum kalkmadım dinlendim olmadı 3.de ıstnblda oldu dinlenmedim âmâ yın3 olmadı NASIP değilmiş ne yapalım şımdı 4.hazırlık 😔 ben istanbulda yaptıracam perşembe kontrolüm var istediği kalınlığa gelmişse 31 yada 1 inde transferım olacak ve batmana gıtmem gerek acaba ucak seyahatı yapsam ıyımı kotumu
Sehrbnon12 Nur87 Diyarbakır da nerde oldun bende Diyarbakır Diyarlife hastanesi hakan çoksüer hocada yaptırdım cok tatlı birisi yaa cok iyiler gerçekten
Nur87 Sehrbnon12 bahçeci zeki akkum çök kararsız kaldık zeki hocamı hakan hocamı dıye gidenler hakan hocanın yeri kirli falan fılan dediler eşim direk eledi gerçi NASIP olsaydı tutardı olmadı rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏 darısı başımıza
Sehrbnon12 Nur87 alakası yok ne kirlisi adamın tonlarca İstanbuldan almanyadan hastaları vardı akupunktur yapıyo ilgi alaka süper ve onun oldugu kat biraz dar o kadar yani her yer hijyenik baya ben cok sevdim gercekten adam anlıyor menepoza giren kadınlara bile altın yumurta yapıyor cidden keske bi ona gitseydin
Mrsn-mrsn Nur87 kesinlikle çok iyi yapmışsın bahçeci de yaptırmakla aklında pişmanlık kalmasın canım. Hakan hocaya da gittim ben o kadar kötüydü ki zaten insanlar çaresiz ne ilgi ne alaka Hakan hoca bir odadan bir odaya koşuyor daha çok hasta alabilmek için 2 dk oturup derdini dinlemiyor
Nur87 Sehrbnon12 ne bıleyım ya eşim baya araştırdı hatta bır ara telefonla görüştü tam ona karar vermiştik kı oylr soyledıklerı için zeki hocaya gıttı 😒embriyoları taşımaya karar verdık oda olmadı riskli dıye tekrar istanbula geldik beklıyoruz inşallah eli boş dönmeyiz
Sehrbnon12 Nur87 insallah pozitif olur ama Allah korusun olmazsa muhakkak hakan hocaya gel emin ol cok memnun olursun kimsenin dediklerini dinleme cok pozitif bi adam enerjisi falan insana cok iyi geliyor dualar ediyor senin için indirim falan bile konustugunda o yapıyor senin için
Nur87 Sehrbnon12 keşke ama imkansız aetık dondurulmuş emrıyolarım istanbulda oraya taşımak bugün risk dendi onun için tekrar istanbula geldik hayırlısı çök sagol🙏
gamzecee Nur87 inşallah herşey gönlünüzce olsun 10 gün yattım 1 saate bir kalkıp yavaş yavaş evde yürüdüm her gün iğnem vardı ne yazıkki asansör yok 100 tane merdiven inip çıkmıştım yavaş yavaş maydanoz ve yeşillik yemedim nolur bıkmaz diye sağlıklı beslendim her gün kabak çekirdeği yedim kahvaltıda muhakkak yarım avakado yedim kabız olmama dikkat ettim ama oldum onada transfer sonrası kesin şurup yazdır eğer kabı olursan sakın ıkınma sakın test yapma hep pozitif ol bebeğim benimle diye düşün ve dua et 10 gün sonuç öğrenecektik Allah’a şükür pozitifti 10 gün sadece yemek yedim arada yürüdüm iğneye gittim kısacası iş yapmadım yemek yapmadım
Nur87 gamzecee hayırlısıyla rabbimm kucağınıza almayı NASIP etsin darısı başıma inşallah elimden geleni yapacam çok sagol🙏🙏
Asli1111 Nur87 canım gerçekten stres en büyük etki. İlk transferimde çok stresliyim sürekli düşünüyordum tutacak mı tutamayacak mi diye. Bu transferim de annemle daha telefonda konuşmadım 1 iki defa tek başka hiç bir arkadaşım akrabamla düşünmedim sonucu ne olacak diye çok şükür 🤲🏻 sonucu güzel 3 aylık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah 🥰
Nur87 Asli1111 bende telefon kullanmadım elimden geleni yaptım rabbim NASIP etmeyince etmiyor bı sefer olur inşallshh çök düşünüyorum 🙏😒