Annekuzusu_Ayaz Kaanmoms herkes öyle söylüyor ya kasma diye sıkma yani diye sanırım kendini sıkınca dahada zorlaşıyor muayne o yüzden
Kaanmoms Kızlar 1 buçuk santim kadar doktor açıklık sağlamıştı cuma günü dün akşam yürüyüşten gelince de nişanım geldi akşamdan beri sancım var ama çok düzensiz. Düzene girmesi için ne yapabilirim
Mltmsncn Kaanmoms kasılmasayar programı indirin orda doktora gidin diye uyarı verirse düzenlidir. Benim3 dk 1 / 6 dk 1 gibiydi. Tam anlamıyla 5 dk 1 olmuyo bazen. Sizin kaç dkda 1 oluyo sancınız
Kaanmoms Mltmsncn bazen 32 bazen 18 bazen 5 çok çok düzensiz, kasılma dediğiniz karnımızın sertleşmesi mi yoksa adet sancısı gibi olan mi
Layl Kaanmoms bende merak ediyorum 41. Haftaya girdik pazartesi gel dedi doktor ama o gün verirler mi suni sancı bilmiyorum ama büyük ihtimal haftaya olacak olan o.
Layl Annekuzusu_Ayaz kendini sal hiç kasma bacaklarını başka şeyler düşün emin ol çok rahat geçecek zaten çok kısa sürüyor. Püf noktası kasmamak unutma.😅
Annekuzusu_Ayaz Layl herkes böyle söylüyor canım kasarsan olmaz kasmazsan rahat geçer diye ama nasıl kasmayacam bilmiyorum
Bmom Kaanmoms bebekte ve sende problem yoksa 41 e kadar kendi sancılarını bekle derim suni sanciyla doğum yaptım suni sancı bebeği yoruyor eğer açılman yavaş olursa bebekte sence yorulursun