Kaanmoms Kızlar herkese selam bugün kontrole gittim 39+4 haftalığız doktorum normal doğum için gün verdi fakat suni sancı ile olucak. Bu şekilde suni sancı ile normal doğum yapanlar varsa biraz bilgi verebilir misiniz 🐥☺️☺️
Annekuzusu_Ayaz Kaanmoms ayy kader ortağım banada perşembe suni sancıyla alacak bende başıma ne gelecek bilmiyorum bide alttan muayne yaptımı sana hiç ben çok korkuyorum
esmir Kaanmoms ben iki kez suni sancıyla doğum yaptım canım ilk başta pek hissetmedim açılma son raddeye gelnce baya sancısını hissettm ama doğumlarm kolaydı çok şükür 15 dk anca şiddetli sancı çekmişimdir sonra doğuma alındım zaten kolay bir doğum dilerim ♥️
Gorkemm Kaanmoms anladım suni sancı ile doğum yapan çok kişinin yorumunu okumuştum ben baya kişi var öyle bizimkinin de gelesi yok doktor 41 e kadar bekleriz sonra suni ile deneriz dedi 38+3üm bakalım ne olacak
Gorkemm Kaanmoms foruma girdiğiniz de sol yukarda 3 çizgi var ya bildirimler yazan yerin üzerine hemen forumda ara kısmı var oraya yazın isterseni suni sancı filan diye eski paylaşımlardan filan okumuş olursunuz en azından
Kaanmoms Annekuzusu_Ayaz evet canım çatı muayenesi yaptı bugün hatta açıklık varmı diye baktı ama yoktu o da kendi eliyle 1 buçuk santim açtı. Doğum masajı yaptı. Şimdi az da olsa açıklık var diye belki kendiliğinden gelir diye düşünüyorum inşallah 🤲🏻 scuat ve yürüyüş yapıyor musun peki
Zehracan114 Kaanmoms Benimde 40. Haftamdamda bir cm açıklık vardı adaçayı ve hurma yedim bol bol 40+2 de sabah sancılanarak acile gitmiştim 6cm açıklığım vardı benim sancılarım vardı ama doğum için yetersizdi bu yüzden suni taktılar 🥹Biraz zorluyor ama sonucuna fazlasıyla değiyor.
Annekuzusu_Ayaz Kaanmoms yürüyüş yapıyorum canım fırsat oldukça banada pazartesi alttan muayne yapacak ilk defa rahmi uyaracak zormu oluyo ben çok korkuyom
esmir Kaanmoms ilkinde gece 11 de evde suyum gelmşti 1 de suni sancı aldm arada kapattılar sancı vermediler sabah 6 da doğumum oldu kesisiz güzel bi doğumdu ikinci de sabah 10 da gittim öğlen 2 de suni sancı aldım 4 buçukta doğum yaptım doğumlarm kısa sürdü canım
Kaanmoms Zehracan114 adaçayı hamilelikte sıkıntı değil mi? Ben hep öyle düşünüyorum o yüzden hiç içmedim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kaanmoms Annekuzusu_Ayaz kendini kasmazsan korkulacak bişey değil, ama kasarsan canın acır yalan söylemek istemem. İçini ferah tut 🥰
Layl Annekuzusu_Ayaz kendini sal hiç kasma bacaklarını başka şeyler düşün emin ol çok rahat geçecek zaten çok kısa sürüyor. Püf noktası kasmamak unutma.😅
Annekuzusu_Ayaz Kaanmoms herkes öyle söylüyor ya kasma diye sıkma yani diye sanırım kendini sıkınca dahada zorlaşıyor muayne o yüzden