Kizlar bu hastaneye giden varmı kadın dogum bölümüne fiyatı ve doğum fiyatını bilen var mı
İstanbul Sultangazi medigold sultan hastanesi
La_le ben gidiyorum.gul yaman doktorun adı muayene 160 nst 25 normal doğum 2500 sezeryan 3500
Cansuzumra09 iyi mi doktorunuz ben 50 yıl daki şafak Hastanesi’ne gidiyirum doktor benle pek ilgilenmiyor ne kan tahlili istedi nede sekeer yüklemesini ücreti 150 nst 60 TL doğum fiyatı 3700 sezaryan 4700
La_le çok iyi bir doktor ilgilenmesi filan çok memnun kaldım .tavsiye ediyorum .hemde ultrasonu renkli
Cansuzumra09 bide doğum o hastanede mi olucak yoksa başka hastaneye mi gideceksin benim doktorum doğuma başka hastaneye gideceksin dedi
Cansuzumra09 33 haftama girdim bakar mı bana
La_le yok o hastanede hemen üst kat zaten
Cansuzumra09 tamam canım teşekkür ederim bu hafta randevu alıp gideyim bu gittiğim doktordan memnun değilim 2 ayda 1 gidiyordum oyuzden bek cidddiye almadım ama bu aralar sık gittim kadın hiç yüzüme bakmıyor ve hiç şuana kadar kan tahlili vs hiç bişey istemedi tam tersi sağlık ocağındaki hemşire bana diyordu git kan tahlili yap diye
La_le bu hastaneden çok memnun kalirsın canim
La_le bakar canim
Cansuzumra09 teşekkür ederim 🥰
yirmi gün önce doğum yaptım doktor Remzi mükemmel Fakat hastane hemşireleri ilgi temizlik sifir çok ama çok pişman oldum orda doğum yaptmgma bide benim doktorm bana 3000 dedi sezeryan hemde kendi istegm le olmasına rağmen