Nevinmuratgrsel momofkaan ishal doğum başlangıcı oluyormuş aman dikkat et kendine bir acile git sen korkutmak istemem ama
momofkaan Nevinmuratgrsel yok yok sabah öyle oldu geçti devamı gelmedi hatta sonra yürüyüşe falan çıktım
Minnosumm89 Nevinmuratgrsel hissetme deme öyle ben sürekli erken doğurucam dedim dedim 35/4 de doğurdum. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah strese girme mümkün olduğunca huzurlu geçir hamilelik çok önemli
Nevinmuratgrsel Minnosumm89 rahat stressiz olmaya çalışıyorum ,evde dinlenmedeyim hep. Sağlıkla zamanında Allahım kucağımıza Rabbim yanımızda
Busra_bayir Nevinmuratgrsel 36 nin son günü sabahları hiç uyumamiz gibi ağrılı kalkıyorum özellikle vajinada çıkacak gibi oluyor sizler de de öyle mi . Hep sancısız kolayca kucağıma alayım diye dua ettim şimdi ya gelirde anlamazsam diye nasıl panik yapıyorum 😂
kececix Ben de 36+1 deyim dün kontrolde bebek çok aşağıda dedi doktor çatı muayenesinde açılma yumuşama yoktu ama heran doğuracak gibiyim.
Gzmpyrz kececix bana 34 den beri aşağıda dedi 35 de çok aşağıda 40 I görmicek bebek haram olabilir 37 yi görün dinlen bol bol dedi şuan 36+0 inşallah vakti zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza