Annesininkurabiyesi Brckose61 bence de öyle pazardan da aldım e bebekten de ikisi arasında 10 20 tl fark var
Venus2022 nrsen Kesinlikle hergün birşey yapmak en mantıklısı, çünkü yemek, ev temizliği vs derken insan yoruluyor. Bende hergün azıcık da olsa bir iş yapıyorum hem mutlu oluyorum iş gibi gelmiyor ama farkında olmadan da yoruluyorum 😅
nrsen Venus2022 bende bugün odası gelicek inşallah bi yandan nevresmleri ykadım bi yandan baza altını boşalttm 2 gündür perperişanım. Ama en azndan yatak odasını hallettm diyorum didik didik her yeri tek tek temizliyorum 🫣
Brckose61 gmzzmg merhaba çarşaf , yorgan vs yi dediğim gibi kurutma makinesinde kuruttum. Çok şükür çekme yapmadı ☺
ikramomm nrsen ben 29’uncu haftada başladım baya rahatça her güne yaydım 30’un ortalarında bitirdim yıkama işini burda öneri üzerine 30600 devir yaptım dışarıda kuruttum içeride içim rahat etmedi ev parfümü ile karışır diye şimdi 31 haftalığım şimdi de ütüye yeni başladım her gün gücümün yettiği kadarını yapıp bırakıyorum zaten sonrasında zor kısmı bitmiş oluyor poşetleyip büyükleri kaldırmak hastane çantasını hazırlamak 🥲
Brckose61 gmzzmg kiyafetlerden korkuyorum açıkçası:) ama yakın zamanda deneyeceğim benim için merak konusu . Sonuçta ne tüy ne toz bırakıyor çok güzel