nrsen 31+2 denn herkese selamlar kızlarr Bugünü öylesine bekledim ki heyecandan kalbim durucak gibim sanki. Beyazları renklileri ve pembeleri ayırdık toplamda 3 makine olarak yıkıcam. İlk beyazları ykadım 30° 600 sıkma yptım ama 800 yapsam daha iyi olurmuş. Ama şimdiden askılıkta yerimiz kalmadı kurusun diğerlerine öyle geççem. Balkonda güneşte kurutmayı tercih ettim. Evin içi buram buraamm bebiş kokmaya başladı. Hatta ağız mendillerni hep odasına astım. Yarın odası gelicek iyice kokusu sinsin diye. Karnımda da adet sancısı gbi bi ağrı var ama acaba heyecandan mıdır diyorum bilemedim. Bide süt içmiştim oda yapabilir. Yalancı sancı mı böyle adet ağrısı gibi oluyor onuda sorayım hazır başlık açmışken😀 Ay sizler kyafetleri neyle kaç derecede yıkadınız güneşte mi kuruttunuz yoksa evin içinde mi yazarsanız bana da fikir olur canlarım🫶🏻
cigdem4154 nrsen odada kuruttum çünkü balkonum çok küçük ama her yerin camını açtııım havalana hvalana kurudular ütüledim yerleştirdim tabi bunları yaparken hep ağladım rabbim isteyen herkese tattırsın inşaAllah 🤲
Ozge nrsen balkonum kapalı değil. Trabzonda da hava 1gün güneşliyse 1 gün yağmurlu ona da güvenemedim. Bebek odasında kuruttum. 30derece 30dk 800devirde yıkadım. Bebek kıyafetlerine yumuşatıcı önerilmiyor diye yumuşatıcı kullanmadım. 🌸
Kuzum_21 nrsen ne güzel duygular Rabbim tum isteyenlere nasıp etsin😍 düşük derece düşük sikmada yikamistim bende. Birazı güneşte birazı evde kurudu çokta önemli değil bence en son utuleyip yerleştirdim çünkü .36 haftaligim dediğin ağrı bende de oluyor ama inan sebebini sormadim arastirmadim yalancı sancı daha şiddetli diye biliyorum sağlıkla kavuş bebegine
Brckose61 nrsen merhaba 30 derece 800 devirde yıkadım 😊 Ben de kurutma makinesi var onda da kuruttum doğru mu yaptım bilmiyorum 🤗
nrsen Ozge ben baby me nin yumuşatıcısından ufacık damlattım ama gene de baya kokuyor evde kurutsam o koku heralde çkmazdı bi sonraki yıkamalara katmıcam 😊
nrsen Kuzum_21 amin inşallah ben 1 bucuk yıldan fazla beklemiştm bebişimin olmasını. Tüm gözyaşlarıma değmiş🫠
Annesininkurabiyesi Brckose61 ben e bebekten kıyafet alışverişini yapmıştım etiketlerin üzerinde hepsinde kurutma makinesine atmayın diye uyarı yazıyordu canım
Annesininkurabiyesi nrsen bebek odasında kurutulmasına içime sinmiyor nedense sanki alerjik yada solunum sıkıntısı çekicek gibi geliyor içimden her ne kadar deterjanlar bebekler için olandan olsa da . Ama dışarıda da yollardan dolayı arabalar geçerken çok toz kaldırıyor ne yapacağımı bilmiyorum yani😂
nrsen Annesininkurabiyesi mendilleri koydum daha 2 ay var ama o kokuyu hissetmek istedim zten bebiş bizimle aynı odada kalıcak :) maksat miss kokular eve yayılsın
Brckose61 Annesininkurabiyesi çarşaf , yorgan v s öyle yaptım canım diğerlerini doğal yolla kurutacagim belirtmeyi unutmusum 😊 ben de e bebekten aldım hem en uygun hem de en kalitelisi orada bence 🤗
Venus2022 Bende bugün çarşaf ve nevresimlerini yıkadım, kurıdıktan sonra ütüleyip kaldıracağım sonraki günde de kıyafetlerine geçeceğim 💕🤗
nrsen Venus2022 bir günde olucak iş değilmiş onu anladım bende hem askılık yetmiyor hem de belim ağrıdı 😂
Venus2022 nrsen Kesinlikle hergün birşey yapmak en mantıklısı, çünkü yemek, ev temizliği vs derken insan yoruluyor. Bende hergün azıcık da olsa bir iş yapıyorum hem mutlu oluyorum iş gibi gelmiyor ama farkında olmadan da yoruluyorum 😅
Annesininkurabiyesi Brckose61 bence de öyle pazardan da aldım e bebekten de ikisi arasında 10 20 tl fark var
hunilimom nrsen heycandandir o 😂 benim 4 balkonum var ama 2 sinde askılık var yaz ayı olduğu için balkonda kuruttum araba çok gecmez hani toz toprak olucak değil 600-800 devir 30 derecede yıkadım hep şimdi 2. Bekliyorum bı 23 de yıkadım sararmislar vardı baktım çıkıyor lekeleri bıraktım bı kaç haftaya başlarım tekrardan yıkamaya
nrsen hunilimom benmde muhtemelen 2-3 güne anca btcek gibi benimde 2 balkon var araba geçmez toz olmaz üst kattayz havalar güzelken bitirirm inşallah