Annesininportakali53 Kızlar oksapar iğne kullanan var mı benim boş gebeligim oldu genetik test verdim benim bir genimde hafif pıhtılaşma çıktı şimdi 3 aylik hamileyim oksapar kullanıyorum başından beri daha yeni rapor çıkardım doktor Taniyi venoz yetersizlik(kronik) (periferik) ayaktan değil yatarak kullanacak diye girdi doktoru benim gibi taniyi girenler acaba ilaci ne kadara alıyor çünkü ben eczaneye gittim normal receteyle 48.5 a alıyordum şimdi raporlu 59 tl ye alıyorum anlamadım hicbirsey ve yine 1 kutu veriyorlar daha fazlasını vermiyorlar ne anladım ben bu rapor işinden o zaman raporu elimden alıp içeriğe bile bakmadilar başka eczaneye daha mı sorsam
cihandurumerve Annesininportakali53 bende rapor çıkarttırdım 3 kutuya 11 TL ödedim 1 saat olmadı ilacı alalı. Raporlu haliyle öyle olması mümkün değil raporunuzu kontrol ettirin isterseniz zaten ücret ödememek için rapor çıkarmıyor muyuz o zaman anlamı kalmıyor ki
_prenses_annesi Annesininportakali53 canım. Oksapar receteli olmasına ragmen. Parayla satıyorlar Ben saglık ocagına gıdıyorum he bitmesine 5 kutu yazdırıyorum 400 tl verıyorum Daha önceleri hep tek kutu verıyorlardı ve 1 tane kalmısana ragmen eczane vermıyordu. Sistemde. Gözukuyor dıye. Ama saglık ocagından yazdır al
Ayyccaa Annesininportakali53 ben de raporlu alıyorum ama elime rapor almadım Doktorumu aramıştım rapor çıkardım onunla alabilirsin dedi Eczaneye iğneler bitince gidiyorum reçetesiz alıyorum 20 kutu alıyorum 185 lira
Mrsbockun Annesininportakali53 kuzum bende de pıhtılaşma var oksapar 6000 lik kullanıyorum kutuda 2 iğne var hergün vuruluyorum doktorum rapor çıkardı 10 kutu 2 defa ücret vermeden aldım eczaneden daha sonra eşim gitti almaya rapor oldugu için yazdırmaya gerek yok 3 . Alışımızda bizden kutu başına 35 tl istediler her gittiğimizde 10 kutuya 350 tl veriyorum 10 kutuda beni 20 gün idare ediyor bende anlamdım ücretsiz aldığım şey birden ücretli oldu rapora rağmen
Annesininportakali53 cihandurumerve ay hic sorma canım 19 mayısta kapaliydilar ilacım elimde kalmıyordu kalmıyordu yüzden 18 mayısta gittim ilaci verdiler girişi cuma günü yaparız o zaman gelirsiniz dediler bende tamam dedim bugün gittim bide durmadan ilaç aldığım yer bana 59 tl dediler bende raporu çıkarttım dedim ki raporum var çıkarttım dedilerki biz sizi raporsuz giriş yapmıştık bu ilaci ilk kullandığınızda durun değiştirelim dedi ama rapora girdiği tanıya hiç bakmadı sonra yine 59 dedi bende dedim ki raporlu mu evet dedi birde bir kutu fazla vermiyor yine birde rapor olsa bile elinde yazdirman lazm diyor ben anlamadım hicbirsey şimdi gidip aile hekimine yazdiriyordum adamın girdiği tadıyla benim bana doktorumun verdiği rapordaki tanı aynı değil ki o zaman niye çıkardı bu raporu bir tane alıp yine yazdırıp 59 tl odeyeceksem
Annesininportakali53 _prenses_annesi imkansız canım ben 4000 lik kullanıyorum önceden post açtım herkes 5-6 kutuya ya 10 tl veriyor yada ücretsiz alıyor raporlu olanlar bende 37. Haftaya kadar kullanacam o yüzden rapor çıkarttım doktordan ücretsiz alabilecek şekilde ben receteyle zaten bir kutuyu 48 tl ye alıyordum raporlu olunca çok az ücret ödeyip istediğin kadar alabiliyorsun
Annesininportakali53 Ayyccaa valla rapor cikartti doktorum özel kontrolluyum doktora dedim ücretsiz olabilecek şekilde girdi taniyi bu raporu her goturdugunde istediğin kadar alabilirsin dedi ama bizim eczane bir tane veriyor bir kutu 59 tl ve yine de yazdirmami istiyor ne alaka bilemedim yani raporu boşuna mı çıkardım bu kadar ödeyip yine Bi tane alacaksam ne anlamı var rapordaki tanıya bile bakmadikar ne diye girilmiş diye ben aile hekimine yazdırıp eczaneye raporlu desem ne değişir aile hekiminin reçeteye yazdıklarını giriyorlar halbuki doktorum rapora başka tanı girmiş ilaci uygun almam için yani başka eczaneye sorcam siz uyguna ve bir sürü aliyorsunuz
_prenses_annesi Annesininportakali53 valla canım ben şuan 27 haftalıgım inanmasın ama hala. O fıyata alıyorum 5 kutu alıyırum ayrıten. Dogumdan sonra. 1. 2 ay falan daha kullancam. Ama yani. Ben cok pahalıya alıyorum o zamn
Meltemsalhogl Annesininportakali53 pihlilik seviyen dusuk oldugu icin rapor seviyeleri var bazı gebeler mecburi zorunlu kullaniyo o yuzden az öduyo normal kutu fiyati 250tl üzerinde bende ayni sekil 4000 kullaniyorum kutu bası 50 54 tl arasi ödüyorum biz tanidik eczane diye veriyo 9 kutuya 458 tl ödedik ve basindan beri böyle yazilan raporun dercesiyle alakali birseymis
Ayyccaa Annesininportakali53 evet başka yere de sor eğer öyle olursa aynısı doktor belki sistemde hatalı giriş yapmıştır Raporlu ilaçları yazdırmaya gerek yok gittiğinde istediğin yerden alabilirsin
Annesininportakali53 _prenses_annesi bence pahalıya alıyorsun canım çünkü önceki postumda bir sürü yazan oldu hepside ücretsiz kullaniyor yada 5-10 tl veriyor 6-7 kutusuna bende son haftaya kadar kullancam yani bence öyle alanlar varken yazık günah ki benim raporuna hiç bıkmadılar bile ne tanı girmişler diye başka eczaneye sorcam yani fazla da vermiyorlar
Annesininportakali53 Ayyccaa doktora yeni sordum doktor bana ücretsiz alabileceğin sadece arada 5-10 tl muayene ücreti vereceğin şekilde girdim dedi bir sıkıntı yok dedi başka yere sor dedi gerçekten raporu gostercem hiç bakmadilar bile ne tanı girmiş diye ne kadara gelir diye fazladan kutu almak istiyorum vermiyorlar raporlu olmama rağmen bide yine yazdirmami söylediler aile hekimine yazdırdım sonr onunla giriş yaptılar rapor dedim raporlu 59 tl dedi ben dedim doktor burda tanı girmiş aile hekimi başka bir tonuyla giriyor onu sisteme giriş yaparsanız 59 tl olur zaten dedim sinirlendim yani ne anlamı kaldı o zaman rapor cikarmamin bu kutu bitsin gidip başka eczaneye sorcam
Annesininportakali53 Mrsbockun bunu doktoruna danış yada sende farklı bir eczaneye sor kuzum ben doktoruma sordun taniyi yanlış girmemiş sadece arada muayene ücreti çıkar 5-10 tl onun dışında ücretsiz olarak girdim dedi ama bizim eczane hiç raporuma bakmadı doktor ne tanı girmiş bakmadı bide gidip Aile hekimine yazdir giriş yapamam dedi gidip yazdırdım aile hekimi reçeteye yazdı onunla giriş yaptı 59 tl dedi bende raporluyum aile hekimine yazdirdiktan sonra onun yazdığını girdikten sonra ne anlamı kaldı raporun dedim sinirlendim bir taneden fazla da vermiyorlar çok saçma başka eczaneye sorcam
Ayyccaa Annesininportakali53 çoğu eczacı da ya iş bilmiyor ya da kendisine yontuyor pislikler halbuki senin hakkın ücretsiz ya da en az ücretle almak
ErdoganGamze Özelde bi doktora gidiyodum. Reçeteli kutusuna 47 veriyorduk. Adamın hareketleri tavırları hoşuma gitmedi yine özelde başka bi doktora gittim. O büyük ihtimalle rapor yazmış olacak ki, 6 kutuya 17 tl verdik. Ben hiçbirşey demememe rağmen.
Annesininportakali53 ErdoganGamze bizim doktorda sorun yok ücretsiz olacak şekilde girdim sadece muayene ücreti 5-10 tl arada ödersin dedi raporu özelde yazdırdım başka eczaneye sor dedi yani resmen heralde kandırıldım eczane tarafından raporum var dedim doktorun girdiği tanıya bile bıkmadılar gerek yok dediler ve fazladan kutu istedim raporum var diye vermediler 1 kutu verebiliyoruz dediler ve ilaci yine aile hekimine yazdir sisteme giriş yapamıyoruz dediler 59 tl ödedim bir kutuya aile hekiminin bana girdiği tanı farklı ozeldeki doktorum rapora ücretsiz alacak şekilde tanı girdi ama onlar aile hekiminin yazdigiyla giriş yapıp raporlu böyle dediler yani raporun anlamı kalmıyor o zaman çok sinirlendim başka eczaneye sorcam
Mrsbockun Annesininportakali53 canım biz kaç eczaneye sorduk zaten her eczanede bulunmuyor 1 kutu 2 kutu veriyorlar ücret alıyorlar biz bi eczaneyle anlaştık sürekli 10 kutlu alıyoruz bittikçe 30 mayısta kontrolum var tekrar soracağım doktoruma olmadı bidaha rapor yazsın zaten muayene ücreti hastane ücretleri çok bizede yardımcı olsalar iyi olacak 💙
Annesininportakali53 Mrsbockun bizim gittiğimiz eczanede sürekli aldığım eczane artık tanıyoruz birbirimizi ama bu konuda hiç ilgilenmediler bilerek mi yaptılar bilmiyorum… yani sorun 5-10 kutuda da değil sorun raporlu olmama rağmen aile hekimine yazdirmami isteyip aile hekiminin yazdığını sisteme giriyorlar raporda yazan tanıya bakmıyorlar doktorum rapor ve tanı var sen yazdirmana gerek yok gösterip alabilirsin dedi ama bir kutuya 59 tl ödedim raporlu dediler aile hekiminin yazdığını girdi sisteme
Mrsbockun Annesininportakali53 para almak için senden yazdırmanı istiyor doktorun rapor yazdıysa reçeteye yazmaya gerek yok hangi eczaneye gidersen sana verecekler Buda baya saçmalamış yani