Papatyamm1 Merhaba kızlar beşik için park beşik mantıklı geldi dün baktım. Kullanımı nasıl acaba kullanan anneler var mı? 4 5 yaşına kadar beşikte yatabilsin istiyorum.
Mavisperi Papatyamm1 valla ben oğlumda mobilya almistim şimdi dün gidip para besiklere baktim cidden çok daha mantikli 6 yaşına kadar yatar denildi o yasa geldiğinde de oda alırım en azından tum yeğenlerim de park beşik kullaniyo
Yesim Papatyamm1 benim iyiki almışım dediklerimden inanın ki. Gittiğim yere de götürüyorum yerini yadırgamıyor 2 yasında hala kullanıyoruz 💜
Buseyllzr Papatyamm1 gorumcemin kızı var 6 yaşında hala onda uyuyor bende anne yanı olan park beşik alacağım araştırma içindeyim herkes onu öneriyor kullanım açısından
annesinin_beybisi Mavisperi 6 yaşına kadar yatmaz ki kocaman okul çocuğu beşikte yatar mi😁 en fazla 3 ama yine de tabi 3 yaş da çok iyi
Tiredshe İlk kızımda aldım ama birkaç ay yenidoğan döneminde kullandık sadece altıncı ayda uyku eğitimi verdim yanına uzanarak uyuyordu beşikte olmuyor öyle de direk tek kişilik korumalıklı yatak aldım, büyük rahatlık
Papatyamm1 Tiredshe ben de çok kararsız kaldım valla ya en küçük beşiklerden alacam bebekken kullansın biraz büyüyünce yatak alayım diyorum ya da beşiği büyük olsun 5 6 yaşına kadar yatsın diyorum kararsızım😏 peki yatağını ayrı odaya mı koydunuz yanınızda mı yoksa?
egkoz Ben de tüm araştırmalarım sonucunda aldım. Elele madre park yatak alıp kurduk minik kuşumun odasına kaliteli kullanışlı gibi duruyor erken ama zamlanmadan alalım dedik inşallah memnun kalırız ☺️
Buseyllzr egkoz canım bende elele almayı düşünüyorum internetten mi söylediniz bide çok model var hangisinden aldınız link atabilirmisin rica etsem 🙏
Tiredshe Papatyamm1 beşiği uzun süre kullanamazsınız yine değiştirmek zorunda kalacaksınız. Yatağı kendi odasında orada uyuyor. Beşik bana zor geliyor açıkçası sürekli eğilip alıp koymak felan. Ben çok memnunum böyle.
Cotanakk Papatyamm1 Yoyko park beşik kullanıyorum baya sağlam en az 3 yaşına kadar kullanır ben hiç anne yanı yapmadım ama anne yanı da oluyor
momofkaan Ben kanz-pretty park yatak aldım daha dün kurduk. Anne yanı olanlardan düşünmüştüm ama kendi yatağım biraz yüksek olduğu için anne yanı uygun olmadı. Bence de en güzeli park yatak kurulumu basit.
egkoz Buseyllzr kendi sayfasından aldık pazar akşam aldık salı geldi tavsiye ederim sorunsuz şekilde de ulaştı. https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-siyah-gri
Papatyamm1 Tiredshe evet ben de küçük beşikte karar kıldım. 1 yaş civari yatağını alırım odasına alıştırırım inşallah.
Mavisperi annesinin_beybisi beşik derken park yatak adı üstünde etrafımda duyduğum bir sürü insan çocuğun durumuna bağlı niye yatmasın bizim Türk insanı kendini ssrtlandirmis kafamızdan bir standart bulmuşuz özentilik yapıyoruz herkedin kendi tercihi beşikte de yatar yerde de yatar yataktada yatar