Subatgelini Semaaaa1 8+4 al benden de o kadar yoğurt süt haşlanmış yumurta muz yiyordum şuan hiç birini ağzıma süremiyorum ya tiksinti geldi ne olacak bilmem
Tugbannebebek Subatgelini peynir salatalık ekmek yiyebilirseniz iyi olur, ilk 4 ay bende sırf bunları yiyebildim sonra hafifliyor yersiniz yine muz vs
Yamur12345 Melikekader1 kim demiş yasak diğer kızımı 4 500 kilo doğurdum çok yedim hiç bir şey olmadı
Melikekader1 Yamur12345 kim söylüyor söyliyim doktorum bana en başında söyledi toksoplazmaya neden oluyor herkes bas bas bağırıyor bir siz duymadınız galiba
Yamur12345 Peperonni cnm benim üçüncü doğumum olcak diğer kızımdada yedim maşalah 4500 kilo doğurdum doktorum kız ne yedin bebiş böyle kilo almış ciğer diyince güldü bu çocukta da çok seviyorum hemn hemn haftada iki kez yiyorum 🤭🤣
fatma24--- csmaknc doktor bana mesela ayda 1 kuzu ciğeri önerdi ..ee bende diyarbakırda olun a her yer ciğerci 🤣🤣
Yamur12345 Zeyzen vala cnm ben yiyorum hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar diğer kızımdada yedim hiçbir şey olmadı öyle bişey olsaydı doktorum derdi bence sizde bu tür şeylere takılmayın yiyin bence
BusraKader Semaaaa1 seni çok iyi anlıyorum bende son 1 aydır yeni yeni yemeye başladım yumurta faydası olacak yiyeceklerin genelinden tiksinmistim 😏
3579 Hasrett61 kuzum dünyanın proteinini yedim bebek almıcaksa almıyor yani 2500 olursa bebeğin kilo aldırmak için uğraşma ne tavuğu ne sütü ne kuruyemişi muzu kaldı yemediğim bebekle ilgili yapısal biraz 36+3 te anca 2500 oldu benimki🤣🤣
aslitellioglu_07 Semaaaa1 ya ben de asla yiyemiyorum yumurta ceviz süt ismini duyunca bile öğürme geliyor 🥺🤦🏻♀️
haticerabia45 SimayeceninAnnesi limon sıkıp yiyebilirsiniz yada çikolata veya bal mı ilave etseniz ben artık ne yapsam da kendime sevdirsem diye her yolu denedim ve bıraktım.yemeyi 😂😂🙈
Sevgi0478 Hasrett61 oğluşumu aç bırakmayacak kadar yesem yeter her şey geri geliyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil doğunca veririm her besinden Allah ın izniyle
Nese86 Hasrett61 Extra birsey yemiyorum zaten bebek alacağı kadarını alıyor Kahvaltıyı iyi yapiyorum öğle yemeği ve akşam yemeği duzenli yiyorum yani bebek iki hafta ondeymis bayag kilo almış demişti doktor en son gittiğimde.