ilkbebekim Kızlar hiç beklemiyorduk ama tayinimiz diyarbakıra çıktı eşim jandarma. Diyarbakır merkezde ilgili, insan sevgisi olan özel doktor önerir misiniz?
Ssmerve10 ilkbebekim genesise gidiyorum Burcu imre diye bı doktor var çok tatlı ve seni bilgilendiriyor eşim polis kurum indirimiyle 135 tl ücreti
Gorkemm ilkbebekim bower hastanesinde ceren Doğanay var öneririm zam yapılmadıysa 130 a gidiyordum ben çok güzel ilgileniyor
aysegell Ssmerve10 Hep burcu hanımamı devam ettiniz acaba. Cinsiyetimizi net söyledi ama yanılma şansı varmıdır
Ssmerve10 ilkbebekim ben teşekkür ederim Memorial de var bir sürü iyi doktor ama hem pahalı hemde kalabalık herkes iyi olduğu için gidiyor birde genesiste pınar hoca var ama randevulu 1 ay öncesinden alman gerekiyor randevu
Yusufyekta @“ilkbebekim”#Genesiste Pınar hoca çokkkk iyi iki doğumunda kendisine gittim çokkk memnunum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ilkbebekim mammaaa33 yok tayin yerimiz sadece merkezde var bizim, eşim havacı olduğu için sadece belli il merkezlerine gidebiliyoruz
Sumeyra3007 Memorial de yunus cavus var cok bilgili ve ilgili bir doktordur. Yalnız memorialde ücretler biraz fazla. Bower hastanesindr sabire hanım var ona gidiyorum memnunum. Kurum indirimi de uygulanıyor. İkisini de tavsiye edebilirim 😊