Tgbpoyraz Emine003 inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canım benim hiç öyle erken riskim fln da yoktu nasıl oldu anlamadım🤷🏼♀️
Emine003 Tgbpoyraz Anladım canım biraz acele etmiş minik 🙈 şükür iyi ya bin şükür Rabbim daima sağlıklı eylesin inşallah 🤲🥰 Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤗
Tgbpoyraz cahillesohbetikestim benim de sancım vardı ama düzenli değildi düzene girmedi bi türlü 7 cm e kadar açmaya bebeği indirmeye çalıştılar ama ben kabul etmedim artık benim isteğimle sezeryan oldu
cahillesohbetikestim Tgbpoyraz anladım canım aman çok şükür yanımızdalar ya masıl doğurduğumuzun hiç önemi yok 🙃
Ipeksari57 Tgbpoyraz Oyy maşallah sizee 💜 Şükürler olsun sizu kavuşturan Rabbime sağlıcakla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah’ım 🤲🏼🌸
Tgbpoyraz Asdfghjkll benim ilk gebeliğimde de bunda da aynı şekilde geldi sümüksü bir akıntı sarımsı ama içinde kahve kırmızı leke var yapışkan bişey ilkinde 35 de geldi 38 de doğurdum. Bunda hemen oldu doğum terslik durumunu bilemiycem ama 🤷🏼♀️
ozlem5757_ Yunrey yok 3 hafta kadr oluyor döneli zaten insan hissedio rahime baskı yapıyor bnden şmdi dd 2 gündür az az kahverengi akıntı geliyor nişan herlde ama sancım yok bekliyorum o yüzden
Ebru021 Tgbpoyraz benim 1 hafta önce nisanim geldi halen bekliyorum 37 + 2 de geldi doktor 39 +1 e gün verdi sezeryan için inşallah hayırlısıyla 39 a kadar başlamaz doğum normal doğumdan çok korkuyorum
twobabymommas Tgbpoyraz 12 gün önce 2. normal doğumumu yaptım😊 2 doğumumda nişan geldikten 1 gün sonra oldu