Melegimin_annesi Mamamama detaylı ultrason yapıyor mu yada detaylı ultrason için boluda kime gittiniz?
Mamamama Melegimin_annesi Detaylı usg için üniversiteye yönlendiriyorlar maalesef çok bi seçenek yok Bolu da doktorum bi kağıt yazıp yönlendirdi üniversitede o kağıt ile hemen randevu verdi ☺️☺️
Mamamama huriyeb Henüz doğum için konuşmadım ama Filiz hanım olsun istiyorum doğumumda da çok anlayışlı Güler yüzlü ve sakin 😇🌸🌸
Nesgul552 huriyeb ben çağsuda alev hanıma gidiyorum ilgisi alakası Güler yüzü çok iyi aklımdaki soruları ben sormadan cevaplıyor resmen herşeyi tane tane detayına kadr anlatıyor🌸
Oztrkkubra Melegimin_annesi ben üniversite hastanesinde yaptırdım İyiydi ama bi kaç ay öncesinden randevu almak gerekiyor
Nesgul552 Melegimin_annesi beni alev hanım Düzce üniversitesine gönderdi sıra için uğraşıyorum ama benim önceden kaybettiğim bebeğim var ondan perinatoleji bölümü olduğu için düzceye gönderdi daha detaylı bakılıyor diye
Melegimin_annesi Oztrkkubra aradım bugün gelipde almanız lazim dedi sonra bir yere bağladılar orasıda açmıyor
Mamamama Melegimin_annesi küçük bi şehir olduğu için seçenekler kısıtlı ama mevcut seçeneklere ulaşılması kolay sıkıntı etmeyin hallolur bi şekilde ☺️🌺