Melegimin_annesi huriyeb ben gitmedim oraya ama alev hanım varmış galiba çoğu kişi onu tavsiye ediyor gidenler var yakın çevremde
Nesgul552 huriyeb ben çağsuda alev hanıma gidiyorum ilgisi alakası Güler yüzü çok iyi aklımdaki soruları ben sormadan cevaplıyor resmen herşeyi tane tane detayına kadr anlatıyor🌸
Melegimin_annesi Mamamama detaylı ultrason yapıyor mu yada detaylı ultrason için boluda kime gittiniz?
Mamamama Melegimin_annesi Detaylı usg için üniversiteye yönlendiriyorlar maalesef çok bi seçenek yok Bolu da doktorum bi kağıt yazıp yönlendirdi üniversitede o kağıt ile hemen randevu verdi ☺️☺️
Mamamama huriyeb Henüz doğum için konuşmadım ama Filiz hanım olsun istiyorum doğumumda da çok anlayışlı Güler yüzlü ve sakin 😇🌸🌸
Oztrkkubra Melegimin_annesi ben üniversite hastanesinde yaptırdım İyiydi ama bi kaç ay öncesinden randevu almak gerekiyor
Nesgul552 Melegimin_annesi beni alev hanım Düzce üniversitesine gönderdi sıra için uğraşıyorum ama benim önceden kaybettiğim bebeğim var ondan perinatoleji bölümü olduğu için düzceye gönderdi daha detaylı bakılıyor diye
Melegimin_annesi Oztrkkubra aradım bugün gelipde almanız lazim dedi sonra bir yere bağladılar orasıda açmıyor
Mamamama Melegimin_annesi küçük bi şehir olduğu için seçenekler kısıtlı ama mevcut seçeneklere ulaşılması kolay sıkıntı etmeyin hallolur bi şekilde ☺️🌺