Frdvs25mys Kızlar bekleyecek gün kalmadı ya ben 36 larda doğururum diyordum :) bu gece hafif sancım var ama doğum sancısı değildir umudum kalmadığı için kasılma süremi de hesaplamıyorum:) var mı benim gibi gününü tamamlayıp bekleyen?
Frdvs25mys Beyzanrr ya ne yapacaz böyle sancıları sıklaştıracak bir şey yok mu nişan yok su yok çocuğun kilosu şimdi artıyordur normal doğum şansımız azalıyor
Frdvs25mys esrahmet61 ya benim geceden beri sancılarım var ama doğum sancısımı bilmiyorum uykusuzluktan perişan oldum bir iki saat daha sürerse hastaneye gidecem
esrahmet61 Frdvs25mys ay inşallah öyledir de kucağınıza alirsniz biran önce bend ehemuz hiç bişe yok bekle bekle gelmiyo malesef
Frdvs25mys Sinemhanumay activating labor egzersizlerini deneyin belki işe yarar eğer benim sancılar doğumsa işe yaradı demektir
ResNes Bende 40+0 kızlar bel ağrısıyla kalktm gidip geliyor ama suyum felan gelmedi hala sizce doğum başlangıcı mı
Frdvs25mys ResNes benimde suyum gelmedi nişanda ama kasılma bel kasık ağrım var nefesimi kesiyor gelince
Antevortes 40+3 ve 38den bu yana agrilarim oluyor bel kasik vs bebek toplaniyor ediyor. Ve 38den beri 1.5 cm acilma var lakinki daha neyi bekliyor yavrucugum bilmiyorum. Artik iki gunde bir doktor yollari mecburen 40 bitmis sizin de
Frdvs25mys Antevortes yaa benim bu denli ağrım olmuyordu ya ilk defa böyle düzenli ve şiddetli şimdi bi acile görünecem bakalım ne diyecekler inşallah bir avazda doğumlarımız olur
Kubrailkan 40+2de hiç nişan su belirti yokken bir anda sancı ile yatisim verildi benim 🙊 hayırlı doğumlar hepinize 😍💕🙏💜