VergiliBirsenTolga Kasım aralık anneleri siz bebek arabası almayı düşünüyor musunuz yoksa sadece pusetmi alıcaksınız ? Ve hangi marka ben baktım da hep pahalı olmuş ya arabalar
nisanisa VergiliBirsenTolga sadece puset alicam ben hastaneye arabayla git gel yapıcağimiz için gereksiz gördüm yaza alırım artık bebek arabasını
Ay_se VergiliBirsenTolga Tek tek aldığında daha pahalıya geliyor sanki henüz almadık ama şey almak daha mantıklı geliyor 😉
Meryem34 VergiliBirsenTolga aralık sonu kararsızım henüz almadık ya aralık başı alıcam yada Doğumdan sonra ama burda kış fazla belli olmuyor ondan almak istiyorum da kafam karışık 😇
Yesimalmila VergiliBirsenTolga bende sadece puset almayi düşünüyordum şimdilik ama puset de pahali geldi bana. arabayla puset e ayrı ayrı para vermek istemiyorum. o yüzden alırım muhtemelen arabayi.
VergiliBirsenTolga nisanisa Aslında bende öyle düşündüm baştan ama gene de Alıcaz diye ikisini bi arada almayı düşüyorum tabi istediğim bulursam ☺️☺️
Sumeyyye Ben aldım. Kış boyunca eve kapatamıycam kendimi şahsen avm felan giderim illaki pusette taşımak zor olur hastanesi var kontrolü var. Zaten eninde sonunda alınıcak şimdiden herşeyi hazır olsun kullanılır ya da kullanılmaz diye düşündüm aldım😄
gamzebella Sumeyyye avm ye gitmek bebeğin sağlıgı açısından sakıncalı tatlım kapalı ve klimalı bir ortam mikropların barındıgı bir yer
nisanisa VergiliBirsenTolga yani eninde sonunda alinicak ama benim fikrim böyle 😊genel de alicağim şeyleri videolar izleyerek araştırıyorum bazı anneler deneyimlerini you tube da paylaşıyo mesela kanguru alicam ben solomombaby markası alicam
Busranurasikk VergiliBirsenTolga canım ben Prego Titan aldım araştırıp alabilirsin sürüşü çok rahat ve fiyatı çok fazla değildi tabii herşeye zam geldi fiyatını şuan bilmiyorum 🙈🤗
ozgul23 Ben almadım doğumdan sonra almayı düşünüyorum sadece pusetini aldım yaşadığım şehir zaten çok soğuk oluyor hastane haricinde dışarıya çıkarıp gezdiremem zaten diye
VergiliBirsenTolga ozgul23 Alışveriş merkezine giderken ne bileyim kapalı bi yere giderken gezmeye iyi olur diye düşündüm ben
Asliiii ozgul23 canım puseti nereden aldın acaba bir de ne kadara aldın sorması ayıp bende sadece puset alıcam da
Mavilihayaller Biz de travel bebek arabalarindan aldik. Nasip olursa kasimda olcak dogumum. Butun kış eve kapatamam kendimi. Hava guzel olursa elbet çıkarız diye düşünüyorum
ozgul23 Asliiii Elazığ'da oturuyorum annemler Osmaniye'den almışlar 60 liraya bir bebek mağazası kapattığı için
NalanztrkAlp VergiliBirsenTolga intagramda Albebek e bakabilirsin. Kısmetse ocağın ilk haftası doğum olcak. Ben odasınıda arabasınıda ordan alacağım. Arabada Travel set uygun oluyor. Kapıda ödemede var.
KbraOuz Kızlar benim doğum nasipse Aralık sonu Ocak başı tam kışa denk geliyor annem bebek bakıcısı yeni set olarak almışlardı araba ve puseti ama bebek çok kilolu doğdu sadece 2 ay kullanabildi puseti onu getirdi annem onu kullanacağım avm hastane falan bi yere gidersek zaten arabasız gitmeyiz puset işimi görür en azından 3-4 ay gezerkende kanguru kullanırız Mayıs gibi tek bebek arabası alırız dedik fiyat olarak aralarında baya fark var 😊😊
Loyam Aralık ortası doğumum, bebek arabasını kardeşim hediye aldı hediye gelmeseydi yine alacaktık illa ki kullanılacak, almışken herşeyi tam olsun