Yunrey Cck duruş pozisyonu nasıl şuan benim yan duruş makat uzun zamandır ve hala dönemedi git gide de sanırım dönmekte zorlanıyor bebek😐
bahar_ayax Yunrey bnm bebegim de yan duruşlu ve makat sag kaburgam cok agrıyo egilince bide sanki kaburgam karnıma batıyo gibi 33 haftamdayım inşallah döner bakalım
Yunrey bahar_ayax benimde öyle 36 olduk ve hala dönmedi maalesef döner mi artık bilmiyorum ama 38 sonrası zor diyorlar çok nadir son dakika dönen bebeklerde var tabiki hayırlısı dualaşalım inş
1prenses2prensyenigebe Cck 7 aylıkken makattı sezaryen kararı verildi 38 de gittim dönmüş dedi normal dedi 2.doğumum olacaktı bundan 10 sene öncesi artık günüm bitti doktor sancın açılman yok gel suni vericez dedi 11 e kadar suni aldım ama yok ne açılma ne sancı tekrar baktılar ki meğersr benim oğlan geri makat gelişe dönmüş ve 4.500 gr olunca dönmesi zor dedi sezaeyen oldum
Cck 1prenses2prensyenigebe 4.5 kilo bebek dönebildiğine göre son haftaları beklemek lazım demek ki doğum şeklini belirlemek için 🙈
Aybukemom Cck bnm hep baş gelişti ,32 de beni baya zorlayarak yukarı döndü 2 hafta sonra tekrar canıma okuyarak baş aşşağı döndü ama ben zaten sezeryan olmak istiyordum normal doğurmadım
1prenses2prensyenigebe Cck kuzum dönmedi işte ondan sezaryen oldum 38 haftada 3.5 kg dı ama o gece nası sancım var dedim doğuruyorum herhalde sabret dedim kendime yarın doğum var oysaki bebek başaşağı dönmüş normal doğum dedi ama günüm bitti gittim normal diye baktı gene dönmüş makat gelişe sezaryen oldum 3.bebeğimde 7 aylık muayenede bacakları vardı aşağıda kafa sol kaburgamdaydı oda dönmedi bacak geliş sezaryen oldum şunu anladım 7 aylıkta neyse pozisyonu değişmiyo bacım doğuma da onla gidiyo
Fuldennn Benimde bebeğim 36. Haftada döndü, hamileliğimin başından 36. Haftaya kadar makat gelişliydi stres yapmayın döneceği varsa dönüyor kendisi nasıl doğmak istiyorsa bir yolunu buluyor 😇
Cck Fuldennn Kesinlikle öyle ama insan merak ediyor benzer durumlar var mı diye, çünkü etrafta sorunca hep önceden dönmüş olduklarını duydum 🥲
Elizzannesi Cck 34+3 um dun bi sancı tuttu acile gittim serum taktılar ciğer geliştirici iğne yaptılar neyseki sancim durdu bebek baş geliş dönmüş heralde dönerken sancı oldu bende normal.olacak diye çok korkuyorum.cunku sezeryan olup kordonlarimi baglatacagim normalde 30 mayısta gideceğim sezeryan günü verecek