Aybarsss0606 Cck benim bebeğim 36 haftanın içinde dönmüştü ve 37+5 zorunlu sezaryan olmuştu geç döndüğü İçin ve içime sığmadığı İçin
Zambak55 Cck 39dayım en son 5gün önce gittim dönmemişti bende merak ediyorum acaba döner mi yarın kontrol var herkes doğum anında bile dönüyor sancı gelmeden dönmez vs diyolar aklım karıştı 🥲🥲
bahar_ayax Cck bnm de dun ogrendim makat gelişli 33 haftamdayım bnde normal dogum istiyorum ama bakalım inşallah döner
Yunrey Cck duruş pozisyonu nasıl şuan benim yan duruş makat uzun zamandır ve hala dönemedi git gide de sanırım dönmekte zorlanıyor bebek😐
Cck seymaseda Bana da öyle dedi doktorum 37. Hafta gibi belli eder dedi ona göre sezaryen planlayabiliriz dedi
Aybarsss0606 Zambak55 içime sığmıyordu bebeğim karnım da öyle büyük değildi ve 30 haftadan itibaren bebeğim hep karnımın önündeydi sertleşme hiç geçmemişti önde olduğu İçin , doktorum da geç döndü dedi o şekilde oldj
Cck Zambak55 Bana da doktorum son anda da dönenler olabiliyor ama o suyu çok fazla olanlar ve içerde yeri olanlar için geçerli düşük bir ihtimal dedi inşallah döner sizin de en yakın zamanda 🙏🏻
momofkaan Youtubede ve instagramda bikaç video görmüştüm bebeğin doğum pozisyonuna gelmesi için bakabilirsiniz instagramda melike_yoga paylaşmıştı ama bakarsanız daha fazla çıkar