Nurcin papatya56 5. Gün istediğim gibi yatıp kalkıp uyuyabiliyordum .. ağrı sızı ilk 2 gün oluyor.. oda olsun yani .. resmen karnımızı yarıyorlar.. Bazıları da istiyor ki prenses gibi geçsin. Mümkün mü… Normal doğumda öncesi Sezeryan da sonrası işte….
Extreme34 papatya56 su tam olarak nerde toplandı?Benim de dikisin üst kısmında avuç içi kadar şişlik oldu,içeride şu birikmiş sıkı bandajla geçti.
181019 papatya56 devamlı yürüyüş vb ile kolay toparladım kendımı ben. Evın içinde yürüdüm devamlı zaten hiç yatmadım. O yüzden 2 3 güne gecıyor o sızı
Extreme34 papatya56 doktorum bana bastırarak bandaj yapti,sen de böyle yap inecek dedi.batikonla temizleyip yaptım dediği gibi geçti.Suyu çekerken acımadı mı?Ben tekrar açacaklar dikisi diye çok korkmuştum.
papatya56 Extreme34 Yok canım acımadı bugün gidip pansuman yaptırdım bende dikişlerim acılcak diye korkmustum
Defnem_26 Ilk 3 gun cildircaktim agridan doktor 5 tane agri kesici iğne vermişti kaynanam vuruyordu hergun igneden sonra kuş gibi oluyordum :) 1 haftada duzeldim