Hepinize merhaba güzel anneler 🙊 Yine yeniden buralara geldim. İlk hamileligimde bu uygulamadan çok güzel arkadaşlıklar edindim hala daha görüşüyoruz 3 yıl oldu🤩 Şimdi tekrardan Rabbim nasip etti. Yaklaşık 8-9 gün günüm geçti ama ben baya bı stresli olaylar yaşadığım için ondan sebep zannettim. Pazartesi günü test alıp yaptım ve saniyede net bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok netti. Direk yakınımdaki özel hastaneye gittim ve ultrasonda gorunmedi btg hemogram vs bakalım dedi doktor. Tahlilleri verdim değerim 3000 küsur çıktı yanı hamileyim. Değerim baya iyi. Doktora sonuçları gösterdim hamilesin dedi. Haftaya sali gel ultrasonda ölçümlerine bakalım dedi. Fakat anlamadığım evde yaptığım testte çok net çıktı tahlillerde değerim baya iyi çıktı ona rağmen bebek neden ultrasonda gorunmedi herkes diyor çok küçüktür o yüzden. Ama çok küçük olsa evde yaptığım testte o kadar net çıkarmıydi çizgi anlayamadım. Yaşayanlar varmı normal mi bu ben mi endişe ediyorum boşu boşuna 🥺 kusura bakmayın uzun oldu