Yeni13 Lavinyaa8 bende Burdur’da yaşıyorum eşim asker Isparta güzel yer keşke bizde burda olsak diyorum her gittiğimde kiralar çok pahalı ama
anneyim96 Nskyhn gerçekten mi siz tsk mısınız ay çok heyecanlı geçen yıl 10 haziranı bulmuş ama bu yıl yazılı emirde 21 Mayıs yazmışlar bizde bekliyoruz dört gözle
anneyim96 Eslemveannesi0 bu sene erken mi açıklandı acaba bizde tsk yız yazılı emirde 21 Mayıs demişler ama geçen yıl 10 haziranı bulmuş
Gulsurmeli anneyim96 Jandarma erken açıklanmıştı geçen yıl tsk geç açıklanmıştı evet bizde tsk dayız çünki
Nskyhn anneyim96 evet bizim tayin bu sene değil de arkadaşın bu sene eşimde yarın açıklanacak diyor hatta yarın yurtdışı da açıklanacak biz de onu bekliyoruz her şey yarına bağlanmış. Umarım açıklanır
Nskyhn anneyim96 yok o kadar kalmaz korkma erken aciklanacak deniyormuş yani yarın olmasa da haftaya açıklanır bence 🙏 hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Beyzshh_ Suleblc ben ağrı merkezdeyim canım , sessiz sakin ve ucuz bi memleket ama görev konusundanok sıkımtılı
anneyim96 Nskyhn inşallah ya sizinde hayırlısı olsun inşallah dış görev nasıl bekliyorsunuz onu anlamadım
Nskyhn anneyim96 ya eşim Ocak ayında yurtdışı açıklandı sınavlara girdi geçti ama daha kimin nereye gideceği belli olmadı yarın Haziran da yurtdışına gidecek isimler belli olacakmış. İsmi var mı yok mu bilmiyoruz bakalım ya